Ο Πολάκης επισκέφθηκε γηροκομείο με τη μάσκα στο… πηγούνι

31 Δεκεμβρίου, 20219:55 ΜΜ

Αρνητικές εντυπώσεις προκαλεί άλλη μια εμφάνιση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, ο οποίος επισκέφθηκε γηροκομείο στα Χανιά και φωτογραφήθηκε… καμαρωτός με το μάσκα στο… πηγούνι.

Πέρα από τις τσικουδιές και τα κεράσματα, ο εντατικολόγος και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εμφανίστηκε για άλλη μια φορά να αδιαφορεί για τα μέτρα και να βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο με άτομα ευπαθούς ομάδας (ηλικιωμένοι, υπερήλικες) χωρίς να φορά καν τη μάσκα του, όπως πρέπει.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης επισκέφτηκε κοινωνικές δομές του Νομού, συνοδευόμενος από το Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου.

Αρχικά επισκέφτηκε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Χανίων όπου έγινε δεκτός από τους ωφελούμενους της δομής, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Γιαννακάκη και τους εργαζόμενους, με επικεφαλής την Υπεύθυνη κα Δρουμπάκη Αργυρώ. Ο Παύλος Πολάκης αφού μοίρασε δώρα και γλυκά στους ηλικιωμένους, αντάλλαξε ευχές μαζί τους, ενώ άκουσε με ενδιαφέρον την παρουσίαση που του έγινε σχετικά με την λειτουργία και τις δράσεις του Κ.Η.Φ.Η.

Πολάκης γηροκομείο

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συγκινητική ήταν η στιγμή που οι ωφελούμενοι του αφιέρωσαν μια Κρητική μαντινάδα, τραγούδησαν όλοι μαζί γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και του πρόσφεραν χειροποίητες δημιουργίες τους.

Αποχαιρετώντας τους με την υπόσχεση πως σύντομα θα τους επισκεφτεί ξανά, τους ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και συνεχάρη τόσο τον Αντιδήμαρχο κ. Γιαννακάκη, όσο και την υπεύθυνη της δομής κα Δρουμπάκη για την υψηλού επιπέδου παρεχόμενη φροντίδα, που καθιστά το Κέντρο πρότυπο λειτουργίας στην χώρα.

Πολάκης γηροκομείο

Στη συνέχεια ο Βουλευτής Χανίων επισκέφτηκε το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων. Εκεί τον περίμεναν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ιδρύματος κ. Γιάννης Σημανδηράκης, εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι υπερήλικες. Ο Π. Πολάκης συνομίλησε με τους ηλικιωμένους, αντάλλαξαν ευχές και δώρα, ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του Γηροκομείου, ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα για τις εργασίες συντήρησης που είναι σε εξέλιξη καθώς και για τα σχέδια επέκτασης του.

Πολάκης γηροκομείο

Τέλος ο Βουλευτής επισκέφτηκε το Παράρτημα Προστασίας Παιδιών και Νέων Κρήτης (πρώην Ορφανοτροφείο Αρένων Χανίων), όπου του δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρει δώρα και γλυκά στα παιδιά, να ενημερωθεί από τους εργαζόμενους για τη λειτουργία της σημαντικής αυτής δομής αλλά και να ανταλλάξει ευχές εν όψει των εορτών και της έλευσης του νέου χρόνου.

Πολάκης γηροκομείο

 

Πολάκης γηροκομείο

 

Πολάκης γηροκομείο
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News