Ο πιο τρυφερός μπαμπάς: O Σάκης Τανιμανίδης στο πάρκο με τις δίδυμες κόρες του 

30 Μαΐου, 2022 1:32 ΠΜ
More videos

O Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνει την Κυριακή του με τις δίδυμες κόρες του και δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία στο instagram του!

Κυριακάτικη βόλτα έκανε η οικογένεια Τανιμανίδη στο πάρκο και εκεί ο τρυφερός μπαμπάς έπαιξε με τις κόρες του…

Φορώντας οι μικρές καπέλο μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει, έπαιξαν με τον μπαμπά τους για αρκετή ώρα και η μαμά τους, Χριστίνα Μπόμπα απαθανάτισε ένα υπέροχο στιγμιότυπο!

Και ο παρουσιαστής πόσταρε την γλυκιά φωτογραφία με τις κόρες του γράφοντας στη λεζάντα : «Οι Κυριακές μας πλέον έχουν αλλάξει «λιγάκι»….προς το ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ όμως! #tanimanidakia»

Από τους πρώτους που σχολίασαν ήταν η Χριστίνα Μπόμπα η οποία έγραψε: «η ζωή μου όλη»!

Να σας θυμίσουμε ότι η Χριστίνα είχε πει για τις δίδυμες: «Όταν πάρουν το κινητό μου αρχίζουν και σκρολάρουν, οι δίδυμες κάνουν πράγματα τα οποία δεν πιστεύω… Κάθε μέρα κάνουν κάτι καινούργιο. Ο Σάκης είναι χειρότερος από μένα, αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει».

Και είχε προσθέσει: «Δεν είναι ότι ο Σάκης βοηθάει, είναι τα παιδιά μας και μοιραζόμαστε τα πάντα. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα, όταν ήρθαν τα μωρά απευθείας είδαμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας. Ο καθένας έπρεπε να σκέφτεται τον άλλον»!