Ο πιο τίμιος Αλβανός και το μεγάλο λάθος της γυναίκας οδηγού…

24 Οκτωβρίου, 2014 3:08 ΜΜ
More videos

Πρωταγωνίστρια στην υπόθεση μία 40χρονη που πίστεψε πως είχε βρει τον τρόπο να προστατεύει αυτά που ήθελε, μέσα στο αυτοκίνητό της…

Για λίγα λεπτά απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητό της 40χρονη Ροδίτισσα και όταν επέστρεψε διαπίστωσε πως η τσάντα της, την οποία είχε αφήσει στο κάτω μέρος της θέσης του συνοδηγού, είχε κάνει «φτερά»!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές βράδυ (22-10-2014) σε συνοικία της πόλης της Ρόδου όπου μετέβη η 40χρονη.
Εκεί στάθμευσε το αυτοκίνητο και έχοντας αναμμένα τα φλας, μπήκε για ελάχιστα λεπτά σε συγγενικό της σπίτι.

Έως ότου όμως επιστρέψει, άγνωστος δράστης είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της και πήρε την τσάντα που η 40χρονη είχε αφήσει σχεδόν κρυμμένη στο κάτω μέρος της θέσης του συνοδηγού!

Η 40χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας χθες το πρωί την ενημέρωσαν πως αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής είχε βρει σε κοντινή απόσταση από το σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της μία τσάντα και τους την παρέδωσε.

Όπως διαπίστωσε η 40χρονη όλα τα προσωπικά είδη και τα έγγραφά της ήταν μέσα, ενώ ο άγνωστος δράστης αφαίρεσε μόνο μικρό χρηματικό ποσό που είχε στο πορτοφόλι της.

Η 40χρονη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον αλλοδαπό, καθώς τέτοιες ενέργειες όπως αυτές σπανίζουν για την εποχή μας και σίγουρα θα πρέπει να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση.

Πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: