Ο πιο σέξι γιατρός του κόσμου ψάχνει… νύφη!

20 Ιανουαρίου, 2016 12:12 ΠΜ
More videos

Τυχεροί οι… ασθενείς (σίγουρα δεν είναι τύχη να χάνει κανείς την υγεία του), που θα πέσουν στα όμορφα χέρια του εν λόγω γιατρού. Ο Νεοϋορκέζος επιστήμονας έχει ένα εκατομμύριο followers στο Instagram και πρόσφατα έβγαλε τον εαυτό του στο σφυρί, σε μια δημοπράτηση για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με την dating app, Coffee Meets Bagel.

Ο Δρ. Mikhail Varshavski, ο οποίος είναι γνωστός ως Δρ. Mike, παρέχει τις υπηρεσίες του στο Overlook Medical Center στο Summit, στη Νέα Υόρκη και ταυτόχρονα είναι επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος. Ο 26χρονος μοιάζει με μοντέλο και πριν ένα χρόνο το περιοδικό People τον έχρισε ως το πιο σέξι γιατρό εν ζωή… Φυσικά οι λογαριασμοί του στα social media κατακλύζονται από δεκάδες θαυμάστριες και θαυμαστές.

Ο ίδιος, χρησιμοποιεί τη φήμη του για καλό σκοπό με το να δημοπρατήσει τον εαυτό του σε μια τυχερή η οποία θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, θα μείνει σε 4στερο ξενοδοχείο και θα δειπνήσει με έναν εργένη σέξι γιατρό σε πολυτελές εστιατόριο… Τα έσοδα από τη δημοπρασία, θα δοθούν στο ίδρυμα The Limitless Tomorrow Foundation.

drmike0000 drmike01 drmike02 drmike03 drmike04 drmike05 drmike06 drmike07 drmike08 drmike09 drmike10 drmike11

Πηγή: businessinsider