Ο πιο μοναχικός σκύλος του κόσμου πρωταγωνιστεί στην ταινία Transformers και αλλάζει η ζωή του.

27 Σεπτεμβρίου, 2016 1:05 ΜΜ
More videos

Η Freya είναι ένας επιληπτικός σκύλος που ζούσε σε κέντρο διάσωσης ζώων και υπέφερε μιας και ήταν «ο πιο μοναχικός σκύλος του κόσμου.» Ωστόσο, φαίνεται πως η ζωή της θα αλλάξει. Επιλέχτηκε να πρωταγωνιστήσει σε μια υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ μαζί με τον διάσημο ηθοποιό Άντονι Χόπκινς. Αυτή η απόφαση δεν έφερε απλά τα πάνω κάτω αλλά έκανε πολλά περισσότερα. Γνώρισε διάσημους ανθρώπους και πέρασε χρόνο σε λαμπερά σετ γυρισμάτων. Αυτό την βοήθησε να βρει ένα μόνιμο σπιτικό γεμάτο αγάπη.

Αυτή η βερσιόν της Σταχτοπούτας με το τετράποδο ξεκίνησε όταν ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι διάβασε ένα άρθρο στα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Αφορούσε ένα Σταφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ (ράτσα σκύλου) το οποίο πέρασε τα πρώτα 6 χρόνια της ζωής του σε Κέντρο Διάσωσης Ζώων και απορρίφθηκε από τους δυνητικούς ιδιοκτήτες πάνω από 18.720 φορές.

Ο Μπέι το βρήκε αποκαρδιωτικό και έγραψε: «Δώσαμε στον πιο μοναχικό σκύλο του κόσμου ένα ρόλο στο Transformers.» Ο σκηνοθέτης είναι μεγάλος λάτρης σκύλων και υποσχέθηκε να βοηθήσει την Freya να βρει σπίτι.

Σύντομα, όχι μόνο έκανε το τετράποδο σπουδαία πρωταγωνίστρια σε μια ταινία αλλά βρήκε και μια καλή οικογένεια για να την υιοθετήσει.

Η Freya πέρασε τα πρώτα 6 χρόνια της ζωής της σε ένα καταφύγιο ζώων και απορρίφθηκε ως κατοικίδιο περισσότερες από 18.720 φορές.1

 Freshfields Animal Rescue ‘Freya’s’ Doggie Diary

Έτσι, ονομάστηκε «ο πιο μοναχικός σκύλος του κόσμου».2

 Freshfields Animal Rescue ‘Freya’s’ Doggie Diary

Όταν ο διάσημος σκηνοθέτης ταινιών Μάικλ Μπέι διάβασε ένα άρθρο σχετικά με την Freya αποφάσισε να τη βοηθήσει.3

Paramount Pictures

Δίνοντάς της ένα ρόλο στην ταινία Transformers 5.4

Paramount Pictures

Πλέον πρωταγωνιστεί στην υπερπαραγωγή του Χόλυγουντ μαζί με τον Άντονι Χόπκινς.worlds-loneliest-dog-movie-star-3

Paramount Pictures

Η Freya δεν έκανε μόνο καταπληκτική δουλειά συμμετέχοντας στην ταινία, επίσης βρήκε μια οικογένεια να την αγαπά και θέλει να την υιοθετήσει.5

 Freshfields Animal Rescue ‘Freya’s’ Doggie Diary

Δείτε το βίντεο με τα γυρίσματα της Freya και τον Μάικλ Μπέι να μιλά για αυτό.

Περισσότερες πληροφορίες: Freshfields Animal Rescue Center | Facebook (h/t: thedodo)

Ακολουθήστε μας στο facebook: