Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
διάφοραO πιο άξιος Υπουργός: Υλοποιεί το δωρεάν WI-FI σε όλη τη χώρα...

O πιο άξιος Υπουργός: Υλοποιεί το δωρεάν WI-FI σε όλη τη χώρα μετά από 8 χρόνια και 3 κυβερνήσεις

Ήδη υπεγράφη η υπουργική απόφαση το 2013 για το δωρεάν wi – fi υλοποιεί οκτώ χρόνια αργότερα το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Όπως μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr ήδη υπεγράφη η σχετική υπουργική απόφαση και πολύ σύντομα (μα πάρα πολύ σύντομα) 2674 περιοχές ανά την Επικράτεια σε κάθε ραχούλα θα έχουν δωρεάν wi-fi. «Με απλά λόγια ο Κυριάκος Πιερρακάκης (που υλοποίησε το gov.gr!) ήρθε να υλοποιήσει ένα ρουσφέτι που είχε υποσχεθεί σ’ έναν ολόκληρο λαό ο Σαμαράς. Και επειδή ο πρόεδρος είναι χαρισματικός στα ρουσφέτια, είμαι βέβαιος ότι θα το αξιολογήσει δεόντως», σχολιάζει η στήλη.

fortune 900x60012 2

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Θυμάστε εκείνη την εξαγγελία του Σαμαρά (του προέδρου Αντώνη) για το δωρεάν wi-fi στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο παλιό Mega;

Οι περισσότεροι ενδεχομένως να το έχετε ξεχάσει (και δικαιολογημένα) αφού μετρά κάμποσα χρόνια.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου η εκπομπή είχε μεταδοθεί στα μέσα του 2013. Από τότε, έχουν περάσει σχεδόν οκτώ χρόνια και δυο τρεις κυβερνήσεις. Μάλιστα, μέχρι στιγμής, δεν είχε υλοποιηθεί η δέσμευση του Μεσσήνιου, αφού ήρθε η κυβέρνηση του Τσίπρα, να την ενταφιάσει κανονικά και με το νόμο.

Και έπρεπε να έρθει το δίδυμο του Ψηφιακής Διακυβέρνησης (αχτύπητο πλέον) που συγκροτείται από τον υπουργό Πιερρακάκη και τον υφυπουργό Λιβάνιο για να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο. Όπως μαθαίνω από αξιόπιστη κυβερνητική πηγή, ήδη υπεγράφη η σχετική υπουργική απόφαση και πολύ σύντομα (μα πάρα πολύ σύντομα) 2674 περιοχές ανά την Επικράτεια σε κάθε ραχούλα θα έχουν δωρεάν wi-fi. Με απλά λόγια ο Πιερρακάκης ήρθε να υλοποιήσει ένα ρουσφέτι που είχε υποσχεθεί σ’ έναν ολόκληρο λαό ο Σαμαράς. Και επειδή ο πρόεδρος είναι χαρισματικός στα ρουσφέτια, είμαι βέβαιος ότι θα το αξιολογήσει δεόντως.

Τα πιο σημαντικά