Ο ‘πιο άσχημος άνθρωπος εν ζωή’ δείχνει πως η εξωτερική ομορφιά είναι μόνο επιφανειακή!

29 Αυγούστου, 2015 5:10 ΜΜ
More videos

 

Εάν σας αρέσουν τα happy endings, τότε αυτή η ιστορία θα σας αρέσει πολύ.

Δείτε τον Godfrey Baguma από την Ουγκάντα.

mj-godupdates-ugliest-man-finds-love-4Ο Godfrey πάσχει από μια σπάνια ανωμαλία που τον έκανε να έχει μια φυσική δυσμορφία. Και όπως φαντάζεστε αυτό δεν έκανε την ζωή του πιο εύκολη. Στην πραγματικότητα σπάνια τον φωνάζουν με το όνομα που του έδωσε η μητέρα του. Αντίθετα, τον αποκαλούν ‘Sebabi’, που σημαίνει ‘ο πιο άσχημος από όλους.’

Αλλά αυτός ο υπέροχος άνδρας δεν απογοητεύεται από τους άλλους που τον  κοροϊδεύουν. Έχει θετική στάση και δείχνει απτόητος κάνοντας ότι μπορεί καλύτερο για αυτόν. Δεν αφήνει το παρατσούκλι  που του έχουν δώσει να τον καταβάλλει. Αυτός περιμένει υπομονετικά να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που θα τον βλέπει  για τον εσωτερικό του κόσμο όπως ο Θεός, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση.

mj-godupdates-ugliest-man-finds-love-1

# Ο Godfrey νόμισε πως βρήκε τον άνθρωπο αυτόν όταν παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα. Η ζωή του φαινόταν να πηγαίνει καλά και είχε ευλογηθεί με δυο παιδιά. Αλλά οι ελπίδες του συντρίφθηκαν όταν έμαθε πως η γυναίκα του τον απατούσε. Πικρά απογοητευμένος και με ραγισμένη την καρδιά ο Godfrey εξήγησε ότι δεν έφταιγε αυτός που ήταν έτσι, και χώρισε.

mj-godupdates-ugliest-man-finds-love-3

Αλλά δεν εγκατέλειψε την ελπίδα πως κάποτε κάποιος θα προσπεράσει την ασχήμια του και θα τον αγαπήσει για την καρδιά του. Και τότε εμφανίστηκε η Kate!

Η Kate Namanda αγάπησε τον Godfrey για τον άνθρωπο που κρύβει μέσα του και οι δυο τους παντρεύτηκαν.

mj-godupdates-ugliest-man-finds-love-2

Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και έκαναν έξι παιδιά! Ο Godfrey παραμένει αήττητος και τώρα προσπαθεί να κάνει καριέρα στο τραγούδι. Προτιμάει να ψυχαγωγεί  τους ανθρώπους με την φωνή του μόνο και όχι να παρουσιάζεται στη σκηνή όπου οι άλλοι θα τον κοιτάζουν ενοχλητικά.

mj-godupdates-ugliest-man-finds-love-5

Τώρα, έχοντας βρει την πραγματική αγάπη και κάνοντας 8 παιδιά, ο ‘πιο άσχημος άνδρας’ αισθάνεται ευλογημένος αληθινά. Και αυτό γιατί έχει αποκτήσει τους δυο θησαυρούς: Αγάπη και Οικογένεια!

Ακολουθήστε μας στο facebook: