Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΟ Πέτρος Κουσουλός αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Κάποιος με πήρε και μου...

Ο Πέτρος Κουσουλός αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Κάποιος με πήρε και μου είπε ασχολήσου γιατί κάτι πάει στραβά»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης ένα ηχητικό απόσπασμα όπου ο Πέτρος Κουσουλός ξέσπασε μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου μετά από δίωξη της Ελληνικής Αστυνομίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε: “…H αλήθεια αυτή τη στιγμή έλαμψε, παρά το γεγονός ότι κι ο κύριος Λύτρας έχων τη νομική συμπαράσταση της συγκεκριμένης κυρίας και του κυρίου μας διέβαλε, μας απείλησε, μας λοιδώρησε”.

“Ήξερα από την πρώτη στιγμή τι έχει συμβεί. Ήρθε άνθρωπος σε εμένα την 3η Φεβρουαρίου του 2022, σας το αποκαλύπτω τώρα, και μου είπε ‘φίλε, αδερφέ, δημοσιογράφε ασχολήσου με την υπόθεση γιατί εδώ κάτι πάει στραβά’. Αν δεν υπήρχαμε εμείς, αν δεν υπήρχατε εσείς, αυτό το θέμα δεν θα είχε λυθεί σήμερα, πιστέψτε με. Θα είχε περάσει στα ψηλά σαν μια απλή αγγελία θανάτου, όπως ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας και μιλούσαμε μέχρι τότε για την τραγική οικογένεια Δασκαλάκη” συμπλήρωσε ο γνωστός δημοσιογράφος κι εκδότης.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά