Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΟ πατέρας της Κάρολαϊν πήρε την πιο σκληρή απόφαση: Αλλάζει για πάντα...

Ο πατέρας της Κάρολαϊν πήρε την πιο σκληρή απόφαση: Αλλάζει για πάντα η ζωή της μικρής Λυδίας μετά από αυτό

Ο πατέρας της Καρολάιν ξεκαθάρισε ότι η εγγονή του δεν πρόκειται να έχει καμία σχέση με τους γονείς του δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Αφορμή στάθηκε ο ισχυρισμός ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών και η Καρολάιν γνώριζε γι’αυτό και την σκότωσε.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, επανέλαβε ότι ο γαμπρός του ήταν μπλεγμένος με διακίνηση ναρκωτικών και αυτός ήταν ο λόγος που σκότωσε την Καρολάιν. Μάλιστα, σημείωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή τόσο στον ίδιο, όσο και στους γονείς του, στην οποία παραδέχεται ότι είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά και πως την Καρολάιν την σκότωσε συμμορία.

Όπως λέει έχει παραδώσει την επιστολή αυτή στην αστυνομία και τόνισε πως οι αρχές είναι πλήρως ενήμερες για τις πράξεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
Σε αυτό το σημείο τόνισε πως δεν θέλει καμία σχέση με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου: «Νιώθω πολύ θυμωμένος που οι γονείς του πατέρα της (Λυδίας) θέλουν την επιμέλεια της εγγονής μου. Πώς μπορούν να μεγαλώσουν την κόρη της γυναίκας που δολοφόνησε ο γιος τους; Αυτό είναι τρελό».
Συνέχισε λέγοντας: «Δεν τους θέλω στο σπίτι και δεν θέλω η Λυδία να έχει καμία σχέση μαζί τους. Όταν η Καρολάιν ζούσε στην Αθήνα τους είδε μόνο τρεις φορές. Είμαι θυμωμένος, δεν θέλω καμία σχέση μαζί τους».

«Ο πατέρας δεν λέει τίποτα, απλά κοιτάζει το πάτωμα και δεν λέει τίποτα, αλλά η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της είναι υπέροχος και αθώος. Και όσο το πιστεύει αυτό, δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τη Λυδία» κατέληξε.

Τα πιο σημαντικά