Ο πατέρας της 33χρονης εφοριακού: «Η γυναίκα μου φταίει για όλα»

21 Οκτωβρίου, 2017 8:15 ΠΜ
More videos

Αποφασισμένος να κινήσει γη και ουρανό, προκειμένου να βρει τον δολοφόνο της κόρης του, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών λίγο πριν την κηδεία της ο πατέρας της 33χρονης εφοριακού, Κώστας Ζέμπερης, ο οποίος υποστήριξε πως για τον θάνατο της κόρης του φταίει η πρώην σύζυγός του.

«Θα σηκώσω κάθε πέτρα για να βρω τον δολοφόνο», είπε ο πατέρας του θύματος για να σπεύσει στη συνέχεια να απαντήσει έμμεσα σε όλα όσα του απέδωσε η άλλη κόρη του με ανάρτησή της στο Facebook. «Η γυναίκα μου φταίει για όλα, αν ήμουν εγώ στο σπίτι, τίποτα δεν θα γινόταν. Έλεγχα τα παιδιά πάντα πού ήταν. Αν έγινε κάτι η Δώρα, έγινε από εμένα. Δούλεψα σκληρά για τα παιδιά μου, μέρα νύχτα. Η Κωνσταντίνα αν με κατηγορεί, δεν ξέρει πράγματα για τη μητέρα της», είπε.

«Με τον Γιάννη μίλαγα συνέχεια. Τη Δώρα και τον Παναγιώτη δεν τα άφηνε η γυναίκα μου να μου μιλάνε. Αν το παιδί μου είναι στο χώμα, είναι εξαιτίας της γυναίκας μου. Δεν άφηνε τα παιδιά να μου μιλάνε για να μπορώ να τα προστατεύσω», συμπλήρωσε

Δείτε το βίντεο του ANT1 από το 1.42:

[enikos]

Ακολουθήστε μας στο facebook: