Ο πατέρας μου,μετά το θάνατο της μητέρας μου, παντρεύτηκε την καλύτερή της φίλη

7 Ιουλίου, 20234:11 ΠΜ

Πριν από 9 μήνες , πέθανε η μητέρα μου από λευχαιμία.  Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλη την οικογένεια δεδομένου πως οι γονείς μου είναι ακόμη νέοι.

Εγώ, είμαι μόλις 20 ετών.  Ήταν , δυστυχώς, ένα μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια και κυρίως για τον αδελφό μου που ήταν πολύ δεμένος με τη μητέρα μου.

Στο νοσοκομείο αλλά και μετά το θάνατο της μητέρας μου ερχόταν συνεχώς να μάς δει και να μάς συμπαρασταθεί η καλύτερη φίλη της μητέρας μου. Η κολλητή της, έδειχνε να μάς συμπονά και να θέλει να μάς συμπαρασταθεί.

Πού να φανταστώ πως είχε βάλει στο μάτι τον πατέρα μου προκειμένου να τον τυλίξει και στη δύσκολη αυτή στιγμή που ο ίδιος και εμείς ήμασταν ευάλωτοι να πάρει τη θέση της και να τον παντρευτεί….

Ο πατέρας μου, 9 μήνες μετά το θάνατο της μητέρας μου, παντρεύτηκε την καλύτερή της φίλη. Αν είναι δυνατόν!

Ξέρω βέβαια πως οι άντρες δεν αντέχουν τη μοναξιά και τους είναι δύσκολο να διαχειριστούν το θάνατο και την απώλεια. Αλλά 9 μήνες μετά; Πώς να πιστέψω πως δεν έπαιζε κάτι μεταξύ τους και όσο ήταν η μητέρα μου εν ζωή;

Η καλύτερη φίλη της μητέρας μου μήπως θέλει να απομυζήσει τα χρήματα του πατέρα μου; Πώς ξαφνικά να την αποκαλώ μητέρα;

Μου φαίνεται πολύ πρόστυχο εκ μέρους της. Είναι ένα είδος προδοσίας προς τη μητέρα μου και αυτό με πονάει πολύ.

Ίσως να είμαι σκληρή και υπερβολική αλλά νιώθω πως ο πατέρας μου δεν πένθησε τη μητέρα μου όσο της άξιζε. Νιώθω, επίσης, πως ήταν ένα μελετημένο και κακόγουστο σχέδιο από την καλύτερη της φίλη ώστε πάνω στον πόνο και στην απελπισία να γαντζωθεί ο πατέρας μου πάνω της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News