Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
celebrities«Ο Πασχάλης Τερζής φώναζε 60 σερβιτόρους και λουλουδούδες στο καμαρίνι του και...

«Ο Πασχάλης Τερζής φώναζε 60 σερβιτόρους και λουλουδούδες στο καμαρίνι του και έδινε 100 εuρώ στον καθένα»

Ο Βασίλης Πορφυράκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μίλησε για την εμπειρία του στο J2US, τη σχέση του με τη Ματίνα Νικολάου και τη συνεργασία του με τον Πασχάλη Τερζή.

Η άγνωστη ιστορία του Βασίλη Πορφυράκη με τον Πασχάλη Τερζή

Για τον Πασχάλη Τερζή υπογράμμισε «όταν πρωτομπήκα στα μπουζούκια ήταν το 2001 με τον Πασχάλη Τερζή. Ήταν μοναδικός άνθρωπος. Ήμασταν 20 σερβιτόροι, 20 βοηθοί και 20 λουλουδούδες και, όταν τελείωσε το πρόγραμμα εκείνη τη χρονιά, είπε “φωνάξτε όλους τους βοηθούς στο καμαρίνι”. Είχε έναν πάκο πενηντάρικα ο Τερζής μπροστά του, έπιανε δύο πενηντάρικα, μας τα έδινε και έλεγε “αυτά για να πιείτε μια μπύρα, σας ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω ότι εσείς είστε αυτοί που κουράζονται για να ευχαριστηθεί ο κόσμος”».

Πως ξεκίνησε ο Βασίλης Πορφυράκης πριν γίνει τραγουδιστής

Και συνεχίζει ο Βασίλης Πορφυράκης «ξεκίνησα ως σερβιτόρος στη νύχτα. Ήμουν πιτσιρίκος, όταν ξεκινούσε ο Νίκος Βέρτης, όταν έβγαινε και έλεγε 3 τραγούδια στο Ρόδον».
Σχετικά με τη μητέρα του, επεσήμανε «η μητέρα μου ήταν φλαουτίστα. Αυτή μου έχει δώσει και το ταλέντο που το δουλεύω για να κάνω την καριέρα που επιθυμώ. Είναι ο άγγελός μου. Προσφάτως έχασα και τη γιαγιά μου, οπότε έχω δύο αγγελούδια εκεί πάνω».

Όσον αφορά τη σύντροφό του, Ματίνα Νικολάου, ο Βασίλης Πορφυράκης σημείωσε «η δουλειά μας είναι μαραθώνιος. Μας βοήθησε το J2US, γιατί εγώ έδειξα πέντε πράγματα παραπάνω, αλλά και η Ματίνα έβγαλε λίγο από πάνω της τον ρόλο της Βάνιας».


Τα πιο σημαντικά