Ο παππούς Σταμάτης Γονίδης θα γίνει ξανά πατέρας, σε λίγους μήνες

19 Σεπτεμβρίου, 2020 3:33 ΜΜ
More videos

Πατέρας θα γίνει σε λίγους μήνες, ο Σταμάτης Γονίδης. Συγκεκριμένα στα τέλη του χρόνου, ο ήδη  παππούς Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος έχει, ένα εγγόνι, από τη κόρη του, Στεφανία, θα κρατά στην αγκαλιά του, το δεύτερο παιδί του, καρπό του έρωτα του, από την σύζυγό του, Κατερίνα.

Ο Σταμάτης Γονίδης στο γάμο της κόρης του, Στεφανίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ”Secret” ο γνωστός τραγουδιστής, όλο αυτό το διάστημα, βρίσκεται με τη σύζυγο του, η οποία, διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύθνο. Ο Σταμάτης Γονίδης διατηρεί στο νησί, ένα όμορφο σπίτι,το “ησυχαστήριο” του όπου περνά, εκεί, χαλαρές και τρυφερές στιγμές με την σύζυγό του, Κατερίνα, η οποία, σε λίγο καιρό θα του χαρίσει ένα μωρό, το δεύτερο παιδί, για τον δημοφιλή τραγουδιστή.


Το ζευγάρι απολαμβάνει την ηρεμία και τις ομορφιές του νησιού, έχει επιλέξει να βρίσκεται εκεί, όλη αυτή την περίοδο που η Κατερίνα κυοφορεί, μακριά από το άγχος και το θόρυβο της πρωτεύουσας.

Η όμορφη Κατερίνα είναι η γυναίκα της ζωής του. Γνωρίστηκαν πριν από 13 χρόνια, περίπου και από τότε είναι αχώριστοι. Είναι η γυναίκα που στέκεται δίπλα και τον έχει στηρίξει, δείχνοντας, την αγάπη της τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα.. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015, στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου, στη Κύθνο και τώρα αναμένει με λαχτάρα, να κρατήσει στην αγκαλιά του ,το μωρό του, ένα παιδί που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία.


Σε παλαιότερη συνέντευξή του, πριν από δύο χρόνια απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας ξανά είχε πει: “Αν ερχόταν πολύ ευχαρίστως, δεν θέλω όμως να αποκτήσω παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης αλλά με φυσιολογικό τρόπο”