Ο. Παπαδόπουλος: «Έχω υποβάλει ήδη μήνυση εναντίον του Αλ. Κούγια!»

5 Οκτωβρίου, 2022 6:28 ΜΜ
More videos

Για πρώτη φορά, ο δικηγόρος, Όθων Παπαδόπουλος, απαντά στις δηλώσεις και τα Δελτία Τύπου του Αλέξη Κούγια. Μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA TLIVE είπε ότι έχει υποβάλει ήδη μήνυση εναντίον του συναδέλφου του και συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. “Δέχομαι εκστρατεία λάσπης από τον νυν συνήγορο αντί να ασχολείται με την κατηγορουμένη”.

Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, στην οποία παρουσιάστηκαν κοινες φωτογραφίες του με τον Πέτρο Κουσουλό και τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, και έτσι αποδεικνύεται –σύμφωνα με τον κ. Κούγια- ότι εκείνος έδινε στοιχεία από τις δύο δικογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

«Με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι η νέα υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ξοδεύει αρκετό χρόνο για να ασχολείται με την προσωπική ζωή και την κοινωνική μου δραστηριότητα και μάλιστα αυτό γίνεται εις βάρος και του χρόνου που θα έπρεπε να διαιρεθεί για τον χειρισμό της συγκεκριμένης δύσκολης, πολύπλοκης υπόθεσης η οποία τόσο καιρό απασχολεί την κοινή γνώμη.

Είχα απαντήσει με δελτίο Τύπου στο δελτίο Τύπου του συναδέλφου, με το οποίο διαμαρτυρήθηκα μεταξύ άλλων για τους υπαινιγμούς που έχουν διατυπωθεί ευθέως εναντίον μου που είναι ψευδέστατοι και συκοφαντικοί. Δούλεψα γι’ αυτήν την υπόθεση επί πέντε μήνες, αφήνοντας την προσωπική και οικογενειακή μου γαλήνη αλλά και την προσωπική μου υγεία.

Ζητώ συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό μέσα σε μία περίοδο τόσων προβλημάτων για την κοινωνία, έχουμε κάνει θέμα την εικόνα 5 ανθρώπων που έχουν κάνει μία κοινωνική έξοδο» είπε αρχικά ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το γεγονός της διαρροής είναι αληθές. Έχουν γίνει ακραίες καταστάσεις με ζητήματα διαρροής δικογραφίας για τη συγκεκριμένη κατηγορουμένη. Είναι απότοκο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης για την υπόθεση. Έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν κατηγορώ τους δημοσιογράφους που αναζητούν στοιχεία δικογραφίας, κατηγορώ αυτούς που χορηγούν αυτά τα στοιχεία, πράξη για την οποία είχα κάνει επώνυμη καταγγελία.

Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί είναι ψευδέστατοι και συκοφαντικοί», ενώ επεσήμανε πως η έξοδος με τον Σπύρο Δημητρίου και τον Πέτρο Κουσουλό ήταν μία κοινωνική δραστηριότητα

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μάλιστα τόνισε ότι πρόκειται για ενορχηστρωμένη συκοφαντική επίθεση που δέχεται με έκπληξή του, ενώ αποκάλυψε πως έχει αποστείλει στον κ. Κούγια εδώ και πολύ καιρό τη δικογραφία.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Κούγια ο Οθων Παπαδόπουλος τόνισε : “Δεν είπα ποτέ ποιος διέρρεε τη δικογραφία – Έχουν γίνει ακραίες καταστάσεις.

Τόνισε μάλιστα ότι έχει στείλει τη δικογραφία εδώ και πολλές ημέρες στον νέο συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορουμένης: