Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
Έλληνες ηθοποιοίΟ Πάνος Βλάχος εμφανίστηκε στην μακροβιότερη αμερικανική σειρά

Ο Πάνος Βλάχος εμφανίστηκε στην μακροβιότερη αμερικανική σειρά

Ένας Έλληνας ηθοποιός εμφανίστηκε πριν 2 εβδομάδες σε μια από τις μακροβιότερες αμερικάνικες σαπουνόπερες όλων των εποχών.

Ο Πάνος Βλάχος που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από την κωμική σειρά “Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα”, αλλά και παλιότερα τους “Βασιλιάδες” επιλέχτηκε για ένα guest στην δραματική καθημερινή σειρά “Days Of Our Lives”, που προβλήθηκε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Αναζητώντας περισσότερα για το ρόλο του, μάθαμε πως υποδύθηκε έναν Έλληνα τον “Χρήστο” (Kristo) σε μια σειρά επεισοδίων που υποτίθεται πως λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα.

Μάλιστα, διαδικτυακός ιστότοπος που ασχολείται με τις αμερικανικές σαπουνόπερες το soap.com σημείωσε πως ενδέχεται ο ρόλος του να μην είναι ένα απλό πέρασμα, αλλά να τον ξαναδούμε να εμφανίζεται σε επόμενα επεισόδια.

Το Days Of Our Lives μεταδίδεται στο αμερικανικό δίκτυο NBC από το Νοέμβριο του 1965 και για 52 ολόκληρα χρόνια, ενώ ο πρώτος της σεναριογράφος, Γουίλιαμ Μπελ, ήταν πίσω από επόμενες μεγάλες επιτυχίες στο χώρο της σαπουνόπερας όπως τα “Ατίθασα Νιάτα” και η “Τόλμη και γοητεία”.

Ο ίδιος πάλι ο Έλληνας ηθοποιός, στα social media  όπου και ανάρτησε δύο στιγμιότυπα από το επεισόδιο στο οποίο και εμφανίστηκε, αστειευόμενος έγραψε σε ένα από τα hashtags: “δεν ξανακάνω καθημερινό”. “Τρομερή εμπειρία να αποτελείς μέρος του Days Of Our Lives του NBC” έγραφε λίγο πιο πάνω στην ανάρτησή του.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Vlahos (@panos_vlahos_official) στις

[n247]

Τα πιο σημαντικά