Ο Ουκρανός που έχει τις μακρύτερες βλεφαρίδες στο κόσμο επειδή τρώει ένα μυστικό φαγητό!

2 Μαρτίου, 2015 9:01 ΜΜ
More videos

Υποψηφιότητα για μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες βάζει ένας Ουκρανός ο οποίος απέκτησε εξαιρετικά μακριές βλεφαρίδες, μετά την κατανάλωση ενός συγκεκριμένου φαγητού.

Ο 58χρονος Valery Smagliy από το Κίεβο περιμένει να πραγματοποιηθεί επίσημη μέτρηση του μήκους των βλεφαρίδων του, πριν τις κόψει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πίσω από τις ιδιαίτερα μακριές βλεφαρίδες του, κρύβεται ένα μυστικό φαγητό, το οποίο όμως αρνήθηκε να αποκαλύψει, όπως αναφέρει η βρετανική Mirror.

«Άρχισα να τρώω κάτι και παρατήρησα ότι οι βλεφαρίδες μου άρχισαν να μεγαλώνουν γρήγορα την ίδια στιγμή. Σκέφτομαι να το προωθήσω και έτσι δεν αποκαλύπτω το μυστικό τού τι είναι», δήλωσε σε τοπικό μέσο.

Παράλληλα, όπως εξήγησε ο ίδιος, οι εξαιρετικά μακριές βλεφαρίδες του, προκαλούσαν την προσοχή και τη ζήλεια των γυναικών. «Οι γυναίκες με σταμάταγαν στο δρόμο και με ρωτούσαν ποιο ήταν το μυστικό, μπορούσαν να δουν ότι ήταν πραγματικές και όχι ψεύτικες. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, είναι απλά βαριές τώρα και τα βλέφαρά μου πονούν», παραδέχτηκε ο Valery.

Για την ιστορία, το ρεκόρ των πιο μακριών βλεφαρίδων ανήκει στον Stuart Muller που το 2007 οι βλεφαρίδες του έφταναν τα 6,99 εκατοστά.

Secret Food Gave Man Super Long Eyelashes

Secret Food Gave Man Super Long Eyelashes

VIA DAILYMAIL
Ακολουθήστε μας στο facebook: