Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
σκύλοςΟ Όσκαρ, ένα μπόστον τεριέ, κοιμάται σε ένα κρεβάτι γεμάτο λιχουδιές!

Ο Όσκαρ, ένα μπόστον τεριέ, κοιμάται σε ένα κρεβάτι γεμάτο λιχουδιές!

Ο Όσκαρ θα μπορούσε να είναι το πιο ευτυχισμένο σκυλί του κόσμου. Κατά την διάρκεια μια φωτογράφησης, ο ιδιοκτήτης του τον έλουσε με μπισκοτάκια και ένα σωρό λιχουδιές και ο Όσκαρ αντέδρασε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Αντί να πέσει με τα μούτρα και να τα φάει όλα, ο Όσκαρ παρέμεινε ψύχραιμος στο κρεβάτι του και επέδειξε την καλύτερη συμπεριφορά του. Αυτός ο σκύλος έδειξε τεράστιο αυτοέλεγχο!

Μόλις η φωτογραφία έγινε δημοφιλής, πολλοί υποστήριξαν, ότι δεν ήταν αληθινή, αλλά αποτέλεσμα Photoshop. Τότε, η ιδιοκτήτρια ανέβασε το βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

“Το έκανα όλο αυτό για μια φωτογράφηση και οι άνθρωποι πίστευαν, ότι η φωτογραφία είναι ψεύτικη και αποτέλεσμα Photoshop. Έκανα αυτό το βίντεο για να δείξω σε όλους, ότι η φωτογραφία είναι αληθινή και ότι ο Όσκαρ δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Του έλεγα να κάνει ό,τι θέλει, αλλά εκείνος εξακολουθούσε να μην θέλει να κινείται.

Ακόμα και όταν του έδωσα μια από τις λιχουδιές και το τσιουάουα μου, η Sandy, έκλεψε ένα από τον σωρό, ακόμα και τότε έμεινε όπως ήταν. Μπορούσε να σηκωθεί όποτε ήθελε, αλλά προτίμησε να μείνει εκεί και μάλιστα μερικές φορές τον πήρε και ο ύπνος”, έγραψε η ιδιοκτήτριά του στο YouTube.

Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε για πρώτη φορά το 2012, αλλά έγινε γνωστό πρόσφατα μέσω τον social media.  Η αρχική φωτογράφηση έγινε για την ευαισθητοποίηση στο θέμα της υιοθεσίας των ζώων.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω

Τα πιο σημαντικά