Ο Ορέστης είναι αυτός στον οποίο μεταμοσχεύθηκε η καρδιά του Κίμωνα

9 Ιουνίου, 20238:21 ΜΜ

Η Αρετή διατυμπανίζει την επανασύνδεσή της με τον Στάθη, όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους: «Αποκλείεται να έχει συμβεί το παραμικρό. Κάτι άλλο συμβαίνει και θα το ανακαλύψω», μονολογεί. Στο μεταξύ ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να μπει στους ρυθμούς τού στρατοπέδου, ενώ κάνει κι έναν καινούριο φίλο, τον Παρασκευά.

Η επιστροφή της Αμαλίας στο πόστο της σχολιάζεται έντονα από την Ιουλία: «Τώρα για να βοηθήσει στο γραφείο ήρθε ή έχεις άλλους σκοπούς, Ισίδωρε;», τον ρωτάει, καθώς θεωρεί ότι ο Ισίδωρος έχει προσωπικές βλέψεις.

Την ίδια ώρα ο Μιλτιάδης πιάνει δουλειά στους ελαιώνες και επιδεικνύει από την αρχή σοβαρότητα. Τόσο η Αννα όμως, όσο και η Ειρήνη εντυπωσιάζονται από το παρουσιαστικό του και όλα δείχνουν πως θα κονταροχτυπηθούν για χάρη του.

Τέλος, ο Κουράκος αποφασίζει να ασχοληθεί ζεστά με την υπόθεση δολοφονίας του Ανέστη και αρχίζει να βλέπει τα παλιά βίντεο από την αρχή μήπως κα βρει κάποιο στοιχείο το οποίο του είχε ξεφύγει.

Σύμφωνα με το Tv24 μία μεγάλη αποκάλυψη πρόκειται να γίνει για τον Ορέστη.

Ήδη εδώ και καιρό βλέπουμε ότι ο Ορέστης είναι προσεκτικός σε όλα. Δεν πίνει, δεν καπνίζει και προσέχει πολύ την υγεία του. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, όπως καθόλου τυχαία δεν είναι ακόμα δύο δεδομένα. Η πρώτη του επίσκεψη στον τάφο του Κίμωνα και η περίεργη συμπάθεια που έχει στο πρόσωπό του η μάνα του Κίμωνα, η Ασπασία. Και μέσα σε όλα αυτά, η καρδιά της Δήμητρας αρχίζει να χτυπάει γι’ αυτόν. Εξάλλου, όταν η Δήμητρα ήταν με τον Κίμωνα, της είχε πει: «Οι καρδιές μας θα χτυπάνε πάντα μαζί».

Τα ίδια όμως συναισθήματα βλέπουμε ότι έχει και ο Ορέστης για τη Δήμητρα, που όσο ο καιρός περνάει γίνονται ακόμα πιο δυνατά. Μια περίεργη έλξη που νιώθουν και οι δύο, που δεν θα αργήσει να γίνει έρωτας και βαθιά αγάπη.

Όσο μάλιστα φτάνουμε προς το τέλος, ο τηλεθεατής θα καταλάβει καλύτερα τον ρόλο του Ορέστη, ότι δηλαδή είναι αυτός στον οποίο μεταμοσχεύθηκε η καρδιά του Κίμωνα.

Έτσι, σύντομα θα δούμε τη Δήμητρα να συναντιέται όλο και πιο συχνά μαζί του. Συγκεκριμένα, βγαίνουν για φαγητό και εκεί γνωρίζονται καλύτερα, ενώ κανονίζουν την επόμενη συνάντησή τους: «Λοιπόν, θα πάμε αύριο βόλτα με το φουσκωτό; Ευκαιρία να σου δείξω ορισμένα πράγματα, μιας και σε ενδιαφέρει να το οδηγήσεις», της προτείνει και η Δήμητρα δέχεται. Έτσι ο Ορέστης και η Δήμητρα βγαίνουν βόλτα με το φουσκωτό και για πρώτη φορά έρχονται πιο κοντά ερωτικά, καθώς ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί. Λίγο αργότερα η Δήμητρα το σκέφτεται έντονα και μετανιώνει για το φιλί με τον Ορέστη και μάλιστα ζητάει χρόνο: «Δεν είμαι σίγουρη ότι είμαι έτοιμη για μια νέα σχέση. Θέλω λίγο χρόνο για να μπορέσω να βεβαιωθώ ότι μπορώ να προχωρήσω μαζί σου», του λέει και εκείνος το δέχεται: «Φυσικά, όπως θέλεις. Θα περιμένω όσο χρειαστεί», ισχυρίζεται.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News