Ο Ομπάμα ανέβασε βίντεο στην σελίδα του στο facebook που αποθεώνει την Ελλάδα.

17 Νοεμβρίου, 20164:52 ΜΜ

Λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη και την ξενάγησή του από την αρχαιολόγο Ελένη Μπάνου, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανέβασε ένα βίντεο στην σελίδα του President Obama στο facebook  στο οποίο μιλά πολύ θετικά για τον ελληνικό πολιτισμό.

2

President Obama

Δηλώνει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ οφείλει να βρίσκεται και να μιλά για τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. Ττο βίντεο κοινοποιήθηκε από χιλιάδες χρήστες με εκατομυρια προβολές μέχρι στιγμής.

Χιλιάδες άνθρωποι από κάθε άκρη της γης κοινοποιούν το βίντεο και σχολιάζουν θετικά τόσο για την χώρα μας αλλά και για τον ίδιο. Πραγματικά μια υπέροχη διαφήμιση για την χώρα μας.
4President Obama

Ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρει στο βίντεο:

 «Στο τελευταίο μου υπερατλαντικό ταξίδι σαν πρόεδρος των Η.Π.Α., επιτέλους είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ την Ελλάδα και γνωρίσω την υπέροχη ιστορία αυτής της χώρας. Στεκόμενος στην Ακρόπολη, στην γενέτειρα της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών αξιών, τις οποίες μοιραζόμαστε ως Αμερικανοί, καταλαβαίνεις τη σημασία της διακυβέρνησης ενός λαού, από τον λαό και για τον λαό και πως ο λαός, ανεξάρτητα σε ποιο έθνος ανήκει, θα αποφασίσει πως θα είναι οι χώρες, τα ιδανικά που θα συνεχίσει να αναζητά και τις αξίες που θα μας καθορίζουν».

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News