Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
διεθνήO Ντόναλντ Τραμπ μάζεψε το καπέλο πεζοναύτη που το πήρε ο αέρας

O Ντόναλντ Τραμπ μάζεψε το καπέλο πεζοναύτη που το πήρε ο αέρας

Ένα νέο στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται για κάποια αμήχανη χειραψία, ή βλέμμα, αλλά για μια καλή -και λίγο αστεία- πράξη.

Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ, από το Αμβούργο όπου βρέθηκε στη Σύνοδο των 20 πιο ισχυρών οικονομιών (G20), ο Ντόναλντ Τραμπ, ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο Marine One, από τη στρατιωτική βάση ‘Joint Base Andrews’.

Ωστόσο, ένα στρατιωτικό καπέλο βρέθηκε μπροστά του. Το σήκωσε, το τοποθέτησε στο κεφάλι του νεαρού πεζοναύτη που στεκόταν παραδίπλα ακίνητος και τον χαιρέτισε χτυπώντας τον φιλικά στον ώμο.
Όμως το καπέλο, δεν ήθελε να σταθεί στη θέση του, λόγω του ισχυρού αέρα που έπνεε, οπότε ξαναέπεσε από το κεφάλι του νεαρού.

Ο πλανητάρχης το ξανασήκωσε, το έδωσε σε έναν από τους αξιωματούχους που τον συνόδευαν και ξαναχαιρέτισε τον ναύτη πριν επιβιβαστεί.

Δείτε το βίντεο

 

While boarding Marine One, President Donald J. Trump stops to retrieve the hat of a Marine that was blown off by the wind. Twice.

Δημοσιεύτηκε από CNN στις Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Τα πιο σημαντικά