Ο Ντόλαντ Τραμπ απαγόρευσε τους τρανσέξουαλ στον αμερικάνικο στρατό

26 Ιουλίου, 2017 6:57 ΜΜ
More videos

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει ότι δεν θα υπηρετούν διαφυλικοί στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Δεν μπορεί ο στρατός να αντέξει το βάρος ιατρικών δαπανών και διαταραχών, έγραψε στο Twitter.

Την πρόθεσή του να μην επιτρέψει σε διεμφυλικά άτομα να υπηρετούν στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις με οποιοδήποτε βαθμό, σε οποιαδήποτε θέση και με οποιοδήποτε καθήκον έκανε γνωστή ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Έπειτα από διαβουλεύσεις με τους στρατηγούς και ειδικούς για στρατιωτικά ζητήματα, σας ενημερώνω ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα αποδεχθεί ούτε θα επιτρέψει (…) διεμφυλικά άτομα να υπηρετούν στον στρατό των ΗΠΑ», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στον λογαριασμό του στο Twitter.

twitter

Ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι ότι οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν «τα τρομερά ιατρικά κόστη» που θα συνεπαγόταν μια τέτοια απόφαση.

«Ο στρατός μας χρειάζεται να επικεντρωθεί σε μια αποφασιστική και ολοκληρωτική νίκη και δεν μπορεί να αντέξει το βάρος των τρομερών ιατρικών δαπανών και των διαταραχών που θα έφερναν τα διεμφυλικά πρόσωπα στον στρατό. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

[washingtonpost] [n247] [theguardian]

Ακολουθήστε μας στο facebook: