Ο Νίκος Οικονομόπουλος ψέλνει το «Χριστός Ανέστη» στον ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν

4 Μαΐου, 20239:09 ΜΜ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έψαλλε το «Χριστός Ανέστη» στον νέο ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν στο Μανχάταν.

Πάσχα στο Μανχάταν έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος έψαλλε το «Χριστός Ανέστη» στον νέο ναό του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok δείχνει τον τραγουδιστή μέσα στον ναό να ψέλνει μαζί με άλλους πιστούς το Χριστός Ανέστη.

Όπως αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, ο Νίκος Οικονομόπουλος συμμετείχε στην ψαλμωδία της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη.

@greekcitytimes

Nikos Oikonomopoulos joining in chanting (congregational singing) at St Nicholas Orthodox Church New York, that was destroyed in 911 ⛪️☦️ #oikonomopoulos #greeksinger #greekorthodox #christianorthdox #stnicholas #greekorthodoxchurch #greek #newyork #shrine #tiktokgreece #greektiltok #nikosoikonomopoulos

♬ original sound – Greek City Times

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος ναός καταστράφηκε ολοσχερώς το 2001, μετά την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, μετά από 21 χρόνια, ο Σαντιάγο Καλατράβα ανέλαβε να σχεδιάσει εκ νέου, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, καθώς έχει μεγάλη σημασία για τους ορθόδοξους της Αμερικής. Τα εγκαίνια του ναού πραγματοποιήθηκαν στις 4 Ιουλίου του 2022, την ημέρα δηλαδή, της Ανεξαρτησίας που οι Αμερικανοί θεωρούν εθνική τους εορτή.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News