Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
διάφοραO Night King στο ‘Game of Thrones’ σαν γλυπτό πάνω σε καρπούζι

O Night King στο ‘Game of Thrones’ σαν γλυπτό πάνω σε καρπούζι

Καρπουζοφοβία είναι ο φόβος των καρπουζιών. Είναι ένας φόβος που ποτέ δεν ξέραμε ότι  θα έχουμε μέχρι που είδαμε αυτό το τρομακτικό καρπούζι σκαλισμένο σαν γλυπτό που παρουσιάζει τον Night King από το Game of Thrones.

Το ανατριχιαστικό δημιουργία είναι έργο του Valeriano Fatica, ενός Ιταλού γλύπτη, γνωστός για τα λεπτομερή γλυπτά του από φρούτα,λαχανικά και μερικές φορές ακόμη και από τυριά.

Το σκάλισμα πήρε 18 ώρες για να ολοκληρωθεί και το βίντεο το έχουν ήδη δει σχεδόν 130 χιλιάδες φορές στο Youtube. Ο Valeriano κατάλαβε για πρώτη φορά ότι είχε το χάρισμα για να κάνει γλυπτική το 2011 ενώ εργαζόταν σε εστιατόριο της οικογένειάς του, το ‘La Roccia’, στο Oratino. Ξεκίνησε να σκαλίζει καρπούζια για τον μπουφέ και αργότερα δημιούργησε ένα κανάλι στο YouTube που ονομάζεται Valeriano Fatica – Fruit Carver. Έχει σήμερα πάνω από 16 χιλιάδες συνδρομητές και έχουν δει τα βίντεό του σχεδόν 4 εκατομμύρια φορές.

game-of-thrones-watermelon-carving-night-king-white-walker-valeriano-fatica-8 game-of-thrones-watermelon-carving-night-king-white-walker-valeriano-fatica-7 game-of-thrones-watermelon-carving-night-king-white-walker-valeriano-fatica-3 game-of-thrones-watermelon-carving-night-king-white-walker-valeriano-fatica-1 game-of-thrones-watermelon-carving-night-king-white-walker-valeriano-fatica-2 game-of-thrones-watermelon-carving-night-king-white-walker-valeriano-fatica-6 game-of-thrones-watermelon-carving-night-king-white-walker-valeriano-fatica-12

Δείτε και το βίντεο!

YouTube | Facebook | InstagramΤα πιο σημαντικά