Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
διεθνήΟ νέος πρωθυπουργός του Καναδά είναι γοητευτικός με τατουάζ και γυμνασμένο σώμα!

Ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά είναι γοητευτικός με τατουάζ και γυμνασμένο σώμα!

Εδώ και μερικά 24ωρα, οι κάλπες που στήθηκαν στον Καναδά για την ανάδειξη του νέου πρωθυπουργού «έδειξαν» το όνομα του Τζάστιν Τριντό, από τους Φιλελεύθερους, ο οποίος καλείται τώρα να σχηματίσει την επόμενη κυβέρνηση.

Στα 43 του, ο Τζάστιν, γιος του πρώην πρωθυπουργού Πιέρ Έλιοτ Τριντό, ανέβασε ξανά στην εξουσία τους Φιλελεύθερους, οι οποίοι είχαν κυβερνήσει κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους του 20ου αιώνα.Ο Τριντό επανεξελέγη με ευκολία στην εκλογική του περιφέρεια, το Μόντρεαλ, όπου βρισκόταν και τη νύχτα αυτή των εκλογών μαζί με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά.

Εκτός από ένας φιλόδοξος πολιτικός, ο Τριντό είναι και ένας γοητευτικός άντρας, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από την πλειοψηφία των μίντια. Ο Τριντό γεννήθηκε τα Χριστούγεννα του 1971 και επειδή η γέννησή του ήρθε εννέα μόλις μήνες μετά τον γάμο των γονιών του, τον αποκαλούσαν «Just in time» (πάνω στην ώρα).

Ο Καναδός πρωθυπουργός, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, δεν έκλεψε τις καρδιές των Καναδών μόνο για τις πολιτικές ικανότητές του αλλά και χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνισή του. Διαθέτει καλογυμνασμένο κορμί που «έχτισε» με την πυγμαχία, γαλανά μάτια, πλούσια μαλλιά- στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα από τις Καναδέζες και όχι μόνο. Επιπλέον, έχει κάνει bungee jumping, υπήρξε δάσκαλος του snowboard (όπως διαβάζουμε στη New York Post) και  έχει τατουάζ στους δικέφαλους…

2D93D33800000578-3280490-Canadians_voted_for_a_sharp_change_in_their_government_electing_-m-32_1445355942551 proamsfd1 proamsfd2 proamsfd3 proamsfd5 proamsfd6 toaafy43 Trudeau-Tattoo

Δείτε το βίντεο

Πηγές: BBC, newsbeast

Τα πιο σημαντικά