Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΟ Μπαλασκας «ξαναχτύπησε»: Νουθεσίες στις γυναίκες με αφορμή την υπόθεση του Στάθη...

Ο Μπαλασκας «ξαναχτύπησε»: Νουθεσίες στις γυναίκες με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μετά τις «συμβουλές» που είχε δώσει σε εν δυνάμει γυναικοκτόνους σχολιάζοντας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ο μέχρι πρότινος συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας επανήλθε με… νουθεσίες προς τα θύματα με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ο Σταύρος Μπαλάσκας κατάφερε να προκαλέσει την αντίδραση της παρουσιάστριας Μαρίας Αναστασοπούλου όταν… συμβούλευσε τις γυναίκες να είναι προσεκτικές και να λένε όχι στην καταγραφή βίντεο ιδιωτικών τους στιγμών, ενώ για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο απεφάνθη ότι είχε ένα… προσωπικό πρόβλημα.

Αρχικά η συζήτηση είχε ως εξής:

Μπαλάσκας: Πάντα έτσι δεν γίνεται; Όταν σπάσει απόστημα ξεχύνεται το πύον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω οτι είναι καθαρά αντικείμενο της κ. Κανδαράκη ο λεγόμενος, έτσι όπως τον αναφέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι «πορνοστάθης».
Αναστασοπούλου: Εμείς δεν τον λέμε έτσι. Δεν ξέρω που το είδατε.
Μπαλάσκας: Έτσι όπως τον διαβάζω στα media και εγώ. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Η ουσία είναι οτι δεν μπορεί να βγαίνουν νέες καταγγελίες και νέες καταγγελίες. Εγώ νομίζω οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ένα προσωπικό πρόβλημα και έπρεπε να το είχε λύσει.
Αναστασοπούλου: Εγώ νομίζω οτι αυτό δεν μας αφορά. Η πράξη δεν αλλάζει και για αυτή κατηγορείται.
Μπαλάσκας: Εμείς κάναμε αυτό που ήταν να κάνουμε. Τηρήσαμε το αυτόφωρο.

Και ο διάλογος συνεχίστηκε με τον Σταύρο Μπαλάσκα να… κουνάει το δάχτυλο στα θύματα:

Μπαλάσκας: Θα πρέπει να είναι όλες οι γυναίκες προσεκτικές και αρνητικές θα μπορούσα να πω. Όχι στο συναινετικό σεξ, αλλά στην καταγραφή. Η κάθε καταγραφή είναι σήμερα με ένα άτομο που πάνε όλα καλά… Κανείς δεν γνωρίζει το αύριο.
Αναστασοπούλου: Εμένα δεν μου αρέσει η φράση «οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές». Δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό. Εδώ μιλάμε για μία παράνομη πράξη του συγκεκριμένου που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Το πως συμπεριφέρεται μία γυναίκα με τον σύντροφό της, είναι δικαιώμά της…

Τα πιο σημαντικά