Ο μοναδικός, φυσικός, κανόνας για τους άντρες που καραφλιάζουν

3 Μαΐου, 2015 12:48 ΠΜ
More videos

Τι πρέπει να κάνετε αν οι τρίχες σάς εγκαταλείπουν;

Οι άντρες που καραφλιάζουν ή ακόμη και αυτοί που έχουν πολύ λεπτά μαλλιά, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να ακολουθούν ένα βασικό κανόνα.

Το πρώτο λάθος, σύμφωνα με τους διάσημους κομμωτές, που κάνουν οι άντρες που δημιουργούν φαλάκρα είναι να κρατούν τα μαλλιά τους μακριά από τη μία πλευρά και να τα απλώνουν πάνω στο κεφάλι. Ή άλλες φορές να τα κρατούν μακριά από τη μία πλευρά.

Στην πραγματικότητα, όμως, λένε, δεν ξεγελούν κανέναν βάζοντας τα μακριά μαλλιά πάνω στο κεφάλια. Αντιθέτως, σε πολλές περιπτώσεις δείχνουν αστείοι. Όπως λοιπόν συμβουλεύουν, όταν χάνετε τα μαλλιά σας, ακολουθείστε τον εξής κανόνα: Όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά.

Κόψτε τα πολύ κοντά στους κροτάφους, καθώς όσο μεγαλώνουν μικραίνουν στο πλάι, ενώ στην κορυφή είναι αραιά.

Έτσι, κόψτε τα πολύ κοντά στους κροτάφους, επειδή όσο μεγαλώνουν στο πλάι και η κορυφή δεν έχει μαλλιά, τότε τραβάει την προσοχή η κορυφή του κεφαλιού, με αποτέλεσμα το πρόβλημα να είναι πιο εμφανές.

Κόβοντας τα παντού κοντά, δημιουργείτε μία ψευδαίσθηση ότι δεν έχετε έλλειψη τριχών…

Αν πέσουν τόσο πολύ ώστε να μην μπορείτε να δημιουργήσετε καμία ψευδαίσθηση μαλλιών, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα ξυρίσετε.

Χρησιμοποιείστε μία από τις ειδικές μηχανές που αφήνουν τις τρίχες σε μήκος λίγων ημερών και ξυρίστε τα μαλλιά σας αφήνοντας λίγα χιλιοστά τρίχας.

Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση το κεφάλι σας είναι εντελώς εκτεθειμένο, οπότε να χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό.

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: