Ο Μητσοτάκης «έπεσε πάνω» σε γαμήλια φωτογράφιση – Τι λέει ο πατέρας της νύφης

12 Οκτωβρίου, 20209:11 ΜΜ
More videos

Το νεόνυμφο ζευγάρι, δεν πίστευε στα μάτια του, χθες την ώρα που έβγαζε τις γαμήλιες φωτογραφίες όταν αντίκρισε μπροστά του, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να περνάει από δίπλα του, κάνοντας ποδήλατο. Το νιόπαντρο ζευγάρι βρέθηκε στο Τατόι για να φωτογραφηθεί για το άλμπουμ του γάμου του, ο οποίος είχε γίνει πριν απο 10 μέρες και εκείνη την στιγμή, εντελώς τυχαία, πέρασε από το σημείο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με το ποδήλατο του, φορώντας την ανάλογη περιβολή.

Το TLΙFE εντόπισε τον πατέρα της νύφης και μίλησε μαζί του για την τυχαία συνάντηση που είχε η κόρη του με τον πρωθυπουργό, χθες στο Τατόι. Ο Νίκος Μονέος, πατέρας της νιόπαντρης κοπέλας περιέγραψε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης με απλότητα και χαμόγελο προσέγγισε το ζευγάρι, έδωσε τις ευχές του για το γάμο τους και έβγαλε φωτογραφία μαζί τους.

Διάβασε και άκουσε όσα είπε στο TLIFE ο πατέρας της νύφης για την συνάντηση της με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

“Ο γάμος της κόρης μου έγινε πριν από 10 ημέρες και χθες ήταν το after photo shooting, δηλαδή πήγαν να βγάλουν κάποιες επιπλέον φωτογραφίες, για να συμπληρώσουν το άλμπουμ του γάμου τους, όταν ξαφνικά πέρασε από δίπλα τους ο πρωθυπουργός. Η κόρη μου, σαφώς τον αναγνώρισε από τη φωνή του και την ώρα που μίλαγε με τους άλλους δύο φίλους του, ποδηλάτες κι εκείνος τους είπε «συγγνώμη μπήκαμε στο πλάνο σας καταλάθος» η κόρη μου του απάντησε, «όχι χαρά μας! Ελάτε να βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί». Έτσι συνέβη, δεν έγινε τίποτα ιδιαίτερο. Ο φωτογράφος το ανέβασε στο site του και το παιδί βρέθηκε σε μια κατάσταση αμηχανίας τώρα. Παρόλο που χάρηκε υπερβολικά, γιατί δεν στο κρύβω είναι και θερμός υποστηρικτής του πρωθυπουργού. Η κόρη μου από την χαρά της που είδε τον πρωθυπουργό, είχε τρελαθεί. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «Μπαμπάκα μου είδα τον πρωθυπουργό, πέρασε από δίπλα μας, βγάλαμε φωτογραφία και θα στη στείλω». Ετσι ακριβώς συνέβησαν τα πράγματα”

Ακούστε τον:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News