Ο Μητσοτάκης υιοθέτησε ένα αδέσποτο σκυλάκι – Το νέος μέλος του Μαξίμου ακούει στο όνομα Πίνατ

Απρίλιος 18, 2021 5:58 ΜΜ
More videos

Ο Πρωθυπουργός με αυτή την κίνηση προτρέπει τους πολίτες να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο ζώο.

Ένα νέο μέλος απέκτησε το Μέγαρο Μαξίμου. Φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ζήλεψε» μετά τη συνάντηση που είχε στο παρελθόν με τη γάτα που υιοθέτησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και εκείνος με τη σειρά του υιοθέτησε ένα σκυλάκι, που το ονόμασε Peanut (Πίνατ).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσφατα επισκέφθηκε το καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης, όπου και γνώρισε το γλυκό και παιχνιδιάρικο σκυλάκι που ακούει στο όνομα Πίνατ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν «συμπάθεια» με την πρώτη ματιά.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην «Καθημερινή της Κυριακής», αναφερόμενος στην πρώτη «γνωριμία» του με τον Πίνατ, που έγινε την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων. «Με το που πάτησα το πόδι μου, ήρθε περιχαρής να με υποδεχθεί. Αυτό ήταν!»

Ο Πίνατ έχει ήδη εξερευνήσει όλους τους χώρους του Μεγάρου Μαξίμου και προσαρμόζεται ταχύτατα στο νέο περιβάλλον του. Έχει ήδη κερδίσει την αγάπη όλων των εργαζόμενων ενώ ο ίδιος επιδεικνύει απλόχερα την τρυφερότητά του σε όλους.

Ο Πρωθυπουργός έχει άλλωστε προτρέψει τους πολίτες να υποδεχτούν στην οικογένειά τους αδέσποτα ζώα: «Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο», είπε κατά την επίσκεψή του στο καταφύγιο της Ηλιούπολης.

Ο Πρωθυπουργός δεν δίστασε να ανεβάσει στα social media φωτογραφίες από το new entry του Μαξίμου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

svg%3E svg%3E svg%3Esvg%3E svg%3E svg%3E svg%3E svg%3E svg%3E svg%3E

Ακολουθήστε μας στο facebook: