Μπάσκετ για καλό σκοπό έπαιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Οκτώβριος 1, 2017 7:00 ΠΜ
More videos

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, παρευρέθηκε το Σάββατο σε τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά S.O.S.

“Θερμά συγχαρητήρια στην ΟΝΝΕΔ και στον Πρόεδρο της Κώστα Δέρβο για την δράση την οποία ανέλαβαν σήμερα να διοργανώσουν ένα ολοήμερο τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ εδώ στα Σεπόλια με σκοπό να διαθέσουν τα έσοδα στα Παιδικά Χωριά S.O.S τα οποία εδώ και πολλές δεκαετίες κάνουν ένα εξαιρετικό έργο, στηρίζοντας παιδιά με ιδιαίτερες δυσκολίες, με μεγάλη αγάπη, στοργή και φροντίδα.

Ο σκοπός της ΟΝΝΕΔ δεν είναι απλά να είναι μία οργάνωση που αποτελεί τον πολιτικό βραχίονα της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Είναι να μπορεί και αυτή να συνεισφέρει με ένα συγκεκριμένο κοινωνικό αποτύπωμα και να αναλαμβάνει κοινωνικές δράσεις, ειδικά σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από κάθε στήριξη. Θέλω και πάλι να συγχαρώ την ΟΝΝΕΔ για την δράση την οποία ανέλαβε” είπε ο κ. Μητσοτάκης μετά το τέλος της εκδήλωσης και πρόσθεσε:

“Να ευχηθώ, αγαπητέ Πρόεδρε, πάντα τέτοια και να γνωρίζουν όλες και όλοι ότι μπορεί να είμαστε μεν πολιτικό Κόμμα, αλλά προσπαθούμε πάντα να δείχνουμε έμπρακτα το κοινωνικό μας ενδιαφέρον, στηρίζοντας τους πιο αδύναμους. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Και αυτή η πρόθεσή μας, θα εκδηλώνεται μέσα από σειρά από δράσεις”.

 

Αυτή τη στιγμή στο γήπεδο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Kyriakos Mitsotakis στο πλευρό των παιδιών από τα παιδικά χωριά SOS σε έναν αγώνα μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό.
Βάζουμε ένα καλάθι για καλό σκοπό. Στηρίζουμε τα παιδικά χωριά SOS.
#3on3 #paidika_xwria_sos

Δημοσιεύτηκε από ΟΝΝΕΔ στις Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

 

Ένα καλάθι για καλό σκοπό!

#3on3 #paidika_xwria_sos

Δημοσιεύτηκε από ΟΝΝΕΔ στις Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ακολουθήστε μας στο facebook: