Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
διάφοραO Μητσικώστας έγινε Κασσελάκης - «Θα το κάψοuμε το επίδομα κυρ Στέφανε...»

O Μητσικώστας έγινε Κασσελάκης – «Θα το κάψοuμε το επίδομα κυρ Στέφανε…»

Η μεγάλη πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Μitsi VAR, με τον Γιώργο Μητσικώστα και τον Σωτήρη Καλιβάτση στο Action 24, είναι γεγονός. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει Στέφανο Κασσελάκη.

Το απολαυστικό δίδυμο, μαζί με τον Μάκη Ρηγάτο στον συντονισμό της, είχε τρελά κέφια. Βεβαίως, οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός της θεματολογίας τους. Ο δημοφιλής μίμος έπιασε τον… παλμό Κασσελάκη και τον αποτύπωσε εξαιρετικά στον τηλεοπτικό φακό.

Κάποια άλλα πρόσωπα που ξεχώρισαν από τις μιμήσεις του Γιώργου Μητσικώστα ήταν ο Νίκος Καρβέλας, που παρακολουθούσε αγώνα του αγαπημένου του Παναθηναϊκού με προπονητή τον… Καρβέλα Γιοβάνοβιτς, ο Έκτορας Μποτρίνι με τις δηλητηριώδεις ατάκες του στην εκπομπή «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου», αλλά και η Βίκυ Φλέσσα που παίρνει συνέντευξη από τον Γιώργο Λάνθιμο.

Ο Γιώργος Μητσικώστας μιμείται τον Στέφανο Κασσελάκη:

Επίσης, στην ειδησεογραφία, που σχολίασε με τον μοναδικό της σατιρικό τρόπο η εκπομπή, ήταν οι νέες ταυτότητες και η κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα, με τον Θανάση Ευθυμιάδη σε ρόλο… μάγου για να την κατευνάσει.

Ο Γιώργος Μητσικώστας μιμείται τον Νίκο Καρβέλα:

Τα πιο σημαντικά