Ο μικρός Πολυχρόνης χειρουργήθηκε στην καρδιά και σύντομα επιστρέφει στην Ελλάδα!

8 Ιουλίου, 20228:59 ΜΜ
More videos

Πριν λίγο καιρό μέσα από τη στήλη μας σας ζητήσαμε να βοηθήσετε τον μόλις 17 μηνών Πολυχρόνη Ταγαρά,που διαγνώστηκε με Κυανωτική Καρδιοπάθεια και έπρεπε να μεταβεί εσπευσμένα, στο Boston Children’s Hospital – Benderson Family Heart Center της Βοστώνης των Η.Π.Α., για να χειρουργηθεί.

Το πανελλήνιο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και σε χρόνο ρεκόρ καλύφθηκε το απαιτούμενο ποσό προκειμένου να καλυφθούν τα νοσήλεια για τον μικρούλη.

Πριν λίγες μέρες το παιδί υπεβλήθη επιτυχώς στην μεταμοσχευση και πλέον έχει ξεκινήσει η θεραπεία αποκατάστασής του.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή της χθες η μαμά του μικρούλη Πολυχρόνη, Χρύσα Μασμανίδου,  ενημέρωσε τους φίλους και τους συγγενείς ότι το παιδί επιστρέφει στην Ελλάδα.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά “Σ’ ένα νοσοκομείο γεμάτο χρώματα, σημεία, τοιχώματα κι εικόνες εκθαμβωτικές, λίγο πριν τον επανέλεγχο δε μπορεί να μείνεις άπραγος…θέλεις να δεις, να αγγίξεις, να αισθανθείς τόση ομορφιά πως την χωράει!

Και μετά, τόση χαρά πώς να την εκφράσεις;

Όλα καλά για τον cute Polychronis, έδειξαν οι εξετάσεις και βεβαίωσαν οι γιατροί…Σύντομα επιστρέφουμε Ελλάδα μου…στο σπίτι, στην οικογένεια, στους ανθρώπους που μας στάθηκαν…! Πολλά φιλιά σε όλους σας!

ΤΟ POST ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News