Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΟ μικρός μηχανόβιος που πέρασε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με 13 «ναι»

Ο μικρός μηχανόβιος που πέρασε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με 13 «ναι»

Μπορεί να είναι μόλις 10 ετών, αλλά αρκετές φορές έχει πάρει μέρος Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα MiniGP. Πρίν από λίγο καιρό, ο Βασίλης Παντελεάκης συμμετείχε στην κατηγορία Junior A μαζί με άλλους 15 μικρούς αναβάτες από όλη την Ευρώπη, κατακτώντας 3η και 4η θέση σε δεύτερο και τρίτο αγώνα αντίστοιχα.

Το βράδυ της Δευτέρας, αποφάσισε να λάβει μέρος στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο εντυπωσίασε κοινό και κριτές τόσο με το ταλέντο του όσο και με την άνεση που είχε με την κάμερα. Αρχικά, οι κριτές τον ρώτησαν από πόσο ετών ασχολείται με το άθλημα και εκείνος με τη σειρά του απάντησε από την ηλικία των 3.5 ετών.

Τότε ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε: «Εγώ στα 33.5 μου χρόνια είπα πρώτη φορά στη μάνα μου για μηχανή και με έδειρε. Όχι δε με έδειρε, ήταν έτοιμη ήθελα να πω, αλλά μπράβο Βασίλη». Λίγα λεπτά αργότερα, ο μικρός είπε πως προπονείται με μεγαλύτερη μηχανή από αυτή που παρουσίασε στη σκηνή του talent show.

Κοιτάζοντας τον Σάκη Τανιμανίδη του είπε: «Προπονούμαι με πιο μεγάλο, σαν και αυτό που σου κράτησε η μάνα σου», και τότε εκείνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά