Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΟ μικρός Γιαννάκης πανηγυρίζει με το τρόπαιο του Conference League

Ο μικρός Γιαννάκης πανηγυρίζει με το τρόπαιο του Conference League

Ο μικρός Γιαννάκης βρέθηκε και εκείνος στην απονομή του τροπαίου του Conference League στον Ολυμπιακό, σηκώνοντας «ψηλά» την κούπα σε μια άκρως συγκινητική στιγμή.

Σε μια τρομερά συγκινητική στιγμή στην «OPAP Arena», ο μικρός Γιαννάκης βρέθηκε και εκείνος στην απονομή του τροπαίου του Conference League στον Ολυμπιακό, κρατώντας μάλιστα κασκόλ των Ερυθρόλευκων.

Δείτε το βίντεο μικρό Γιαννάκη να κρατάει το τρόπαιο:Οι Πειραιώτες έγιναν η τρίτη ομάδα που κατακτά το Conference League, μετά την επικράτησή τους με 1-0 απέναντι στη Φιορεντίνα, στον ιστορικό τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Θυμίζουμε πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με δική του πρωτοβουλία κάλεσε τον μικρό Γιαννάκη στον ιστορικό τελικό των Ερυθρόλευκων.

mikrosgiannakis marinakis fortounis mikrosgiannakis mikrosgiannakisosfp

6237977 2048x1536 1

441951913 1026038235988410 5236165327415111891 n

Τάκης και μικρός Γιαννάκης στην καλύτερη φωτογραφία του τελικού

Μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή έλαβε χώρα στη Νέα Φιλαδέλδφεια, πριν την έναρξη του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα. Ακόμα μία!

Μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Τάκης Τσουκαλάς πήγε να χαιρετίσει το μικρό Γιαννάκη, βγάζοντας μάλιστα μια πολύ ωραία φωτογραφία. Κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ο Τάκαρος έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ψυχάρα, και ήρθε η ώρα να το δείξει για ακόμα μία φορά.

Μάλιστα ο μικρός Γιαννάκης μοιάζει εξίσου χαρούμενος, ζώντας κάθε στιγμή αυτής της πολύ όμορφης εμπειρίας. Εικόνα που μοιάζει χαρακτηριστική για να περιγράψει το μεγαλείο του Θρύλου.

Εδώ μπορείτε να δείτε το πολύ ωραίο στιγμιότυπο με τον Τάκη και τον μικρό Γιαννάκη:

Τα πιο σημαντικά