Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαO Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε κομμωτή για την περούκα του μέσα στις φυλακές

O Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε κομμωτή για την περούκα του μέσα στις φυλακές

Συνεχίζει τις παράλογες απαιτήσεις του ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μπορεί η διοίκηση των φυλακών να έκανε δεκτό το αίτημά του για ειδική διατροφή, κατόπιν εντολής γιατρών, λόγω προβλήματος υγείας που έχει, αλλά και να του επέτρεψε να παρακολουθεί συνδρομητικό κανάλι, όμως πλέον οι απαιτήσεις του ξεφεύγουν από κάθε λογική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του nantiareport.gr, ο Μένιος Φουρθιώτης απαίτησε από τη διεύθυνση των φυλακών να μπαίνει ο κομμωτής του προκειμένου να περιποιείται την περούκα που φοράει. Θέλει επί της ουσίας να μετατρέψει το κελί του σε… κομμωτήριο, ένα αίτημα που όμως δεν έγινε δεκτό από το συμβούλιο των φυλακών, που συνεδρίασε.

Νομίμως η διευθύντρια των φυλακών, δικαστικός λειτουργός και κοινωνική λειτουργός απέρριψαν το αίτημά του, διότι απλώς δεν προβλέπεται να ζητάει κάθε κρατούμενος ειδικό κομμωτή να μπαίνει στη φυλακή για να τον περιποιείται.

Κατέθεσε μήνυση

Το απίστευτο όμως και άκρως εξωφρενικό είναι ότι ο Μένιος Φουρθιώτης δεν στάθηκε εκεί. Μόλις έμαθε ότι δεν γίνεται δεκτό το αίτημά του για τον κουρέα της περούκας του, κατέθεσε μήνυση κατά των μελών του συμβουλίου των φυλακών.

Εξωφρενικό ήταν, επίσης, ότι περιπολικό και αστυνομικοί (την ώρα που το έγκλημα έχει χτυπήσει κόκκινο) αναζητούσαν τους υπαλλήλους για να τους… συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου γιατί απέρριψαν το αίτημα του κ. Φουρθιώτη.

Κατόπιν ώριμης σκέψης πάντως ο κρατούμενος πρώην τηλεπαρουσιαστής απέσυρε τη μήνυσή του και επήλθε ηρεμία.

Πηγή: nantiareport.gr

Τα πιο σημαντικά