Ο Matt Damon έρχεται στην Ελλάδα για την επόμενή του ταινία

1 Σεπτεμβρίου, 2015 8:06 ΜΜ
More videos

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε ο Matt Damonέπαιξε τον Jason Bourne στο “Τελεσίγραφο του Μπορν” (The Bourne Ultimatum 2007) .

Από τότε, ο κόσμος έχει αλλάξει δραματικά με δύο σημαντικές εξελίξεις να κυριαρχούν: Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα που συγκλόνισε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Edward Snowden ο οποίος διέρρευσε στον τύπο απόρρητες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις, από τις οποίες εμπνεύστηκε ο Matt Damon και ο σκηνοθέτης Paul Greengrass για το επόμενο Bourne.

«Χωρίς να θέλω να πω πάρα πολλά, ο Μπορν θα βρεθεί μέσα στην Ευρώπη της λιτότητας, σε έναν μετά-Σνόουντεν κόσμο», και πρόσθεσε «όλα έχουν αλλάξει αρκετά. Έχει αναπτυχθεί μία διαφορετική επιχειρηματολογία σχετικά με την κατασκοπεία, τις πολιτικές ελευθερίες και τη φύση της δημοκρατίας» είπε στο BuzzFeed ο Matt Damon.

Όσο για τα μέρη των γυρισμάτων: «Θα ξεκινήσουμε από την Ελλάδα, στη γενέτειρα της δημοκρατίας και θα καταλήξουμε στο Λας Βέγκας, την πιο τραγελαφική της ενσάρκωση».

Λίγα είναι γνωστά για την πλοκή της νέας ταινίας. Μαζί με τον Matt Damon, η ανερχόμενη Alicia Vikander θα αναλάβει τον κεντρικό γυναικείο χαρακτήρα, η Julia Stiles θα επαναλάβει το ρόλο της πρώην πράκτορα της CIA Nicky Parsons και ο βραβευμένος με Όσκαρ Tommy Lee Jones θα υποδυθεί ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA. Η παραγωγή θα ξεκινήσει σύντομα και η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες είναι η 29 Ιουλίου 2016.

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: