«Ο Μάριος μου έλεγε η Ελλάδα δεν μου χρωστάει, εγώ χρωστάω»: Ράγισε καρδιές ο τραγικός πατέρας

2 Φεβρουαρίου, 202312:23 ΜΜ
More videos

«Ο Μάριος σαν νέος άνθρωπος είχε καταφέρει να εκμηδενίσει το εγώ του. Το είχε σβήσει από το λεξιλόγιό του. Υπήρχε μόνο το εμείς», λέει ο πατέρα του υποσμηναγού

Ράγισε καρδιές ο πατέρας του υποσμηναγού Μάριου Τουρούτσικα, που σκοτώθηκε κατά την πτώση του Phantom στην Ανδραβίδα, στον επικήδειο που εκφώνησε στην κηδεία του.

«Σαν νέος άνθρωπος, τα έγραψα χθες το βράδυ αυτά, είχε καταφέρει να πετύχει κάτι δύσκολο. Κάτι που δεν είναι εφικτό για τους περισσότερους. Να εκμηδενίσει το “εγώ” του, το είχε σβήσει από το λεξιλόγιό του. Υπήρχε μόνο το “εσείς”» είπε συγκινημένος ο πατέρας του 29χρονου.

«Πώς ένας αθυρόστομος σαν και μένα γέννησε ένα παιδί σαν τον Μάριο; Ως φαρμακοποιός πιστεύω ότι ήταν ένα λάθος στο DNA, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Ο Μάριος σαν νέος άνθρωπος είχε καταφέρει να εκμηδενίσει το εγώ του. Το είχε σβήσει από το λεξιλόγιό του. Υπήρχε μόνο το εμείς. Δεν ήθελε να πάει ταξίδια στο εξωτερικό. Πέρυσι μου ζήτησε να πάμε στις ΗΠΑ για τον αδερφό του. Όπως μου έλεγε όταν τον ρωτούσα για τον μισθό του μου απαντούσε η Ελλάδα δεν χρωστάει, εγώ της χρωστάω. Το παρήγορο είναι ότι πέθανε όπως ήθελε, νέος και γεμάτος Ελλάδα. Καλό σου ταξίδι αγάπη μου».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News