Ο μαγκάιβερ επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση!

4 Οκτωβρίου, 2015 8:41 ΜΜ
More videos

Ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες των 90’s επιστρέφει στην μικρή οθόνη, μετά από απόφαση του CBS να αναστήσει την σειρά.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τηλεοπτικά πρόσωπα της δεκαετίας του 90, ο πολυμήχανος Μακ Γκάϊβερ θέλει να κάνει την επιστροφή του και στο νέο αιώνα. Το δίκτυο CBS αποφάσισε να ξαναβάλει τον ήρωα σε νέες περιπέτειες.

Και μάλιστα με τις υψηλότερες προϋποθέσεις, έχοντας ως σκηνοθέτη τον εξαιρετικό James Wan του Furious 7.

Το τηλεοπτικό σίριαλ ήταν στις δόξεις του μεταξύ του 1985 και του 1992, με πρωταγωνιστή την χαρακτηριστική φιγούρα του Richard Dean Anderson ως ένας ειδικός κρυφός πράκτορας με πολύ εξειδικευμένες ικανότητες και μαγικά χέρια να ξεπερνά όλες τις δυσκολίες.

Από τότε, ο Μακ Γκάϊβερ έχει περάσει από σαράντα κύματα, έχοντας αποκτήσει ακόμα και παρωδία, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και την εμφάνισή του σε διαφημιστικά εταιριών όπως η Mercedes.

H επιστροφή αυτή του σίριαλ αποτελεί μια γενικότερη τάση αυτή την στιγμή στην αμερικάνικη τηλεόραση, καθώς πολλές αγαπημένες σειρές εκείνης της εποχής όπως το Twin Peaks ή το Χ-Files θα κάνουν σύντομα την επανεμφάνισή τους στις οθόνες (και στις αναμνήσεις μας…)

via