Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!

27 Ιουλίου, 20153:43 ΠΜ
More videos

Τα παχύφυτα είναι από τα ευκολότερα φυτά για να καλλιεργηθούν, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που είναι τόσο δημοφιλή!

Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, τα εντυπωσιακά σχήματα αλλά και οι διαφορετικές υφές τα καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητά στον κόσμο που τα προτιμά για τις γλάστρες ή τους κήπους του. Χαρακτηρίζονται από την ικανότητά τους να αποθηκεύουν νερό στα σαρκώδη φύλλα ή στους βλαστούς τους, ενώ υπάρχουν πάνω από 60 διαφορετικές οικογένειες φυτών.

tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!

Εκτός από την αισθητική τους και την ευκολία της καλλιέργειας, πολλά παχύφυτα είναι διάσημα για τις πρακτικές χρήσεις τους. Για παράδειγμα, η κολλώδης γέλη του φυτού Aloe Vera έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες στο δέρμα, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό.

Επιλέγοντας διαφορετικά είδη και αφήνοντας λίγο τη φαντασία σας ελεύθερη μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα όμορφες συνθέσεις με παχύφυτα μέσα σε γλάστρες ή απευθείας σε μικρούς βραχόκηπους, ανάμεσα σεπαρτέρια ή δίπλα σε λίμνες…

tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!tilestwra.com - Ο μαγευτικός κόσμος των παχύφυτων!

via
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News