Ο λόγος που ο Σελίμ αρνήθηκε να μπει ξανά στο MasterChef

27 Φεβρουαρίου, 20184:12 ΜΜ
More videos

Απόψε, έρχεται ένα ιδιαίτερο και κομβικό επεισόδιο του MasterChef. Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει επιστρέφουν για να διαγωνιστούν και να διεκδικήσουν μία ακόμα ευκαιρία στο reality μαγειρικής.

Αυτοί που επιστρέφουν είναι οι: Νικολέτα Ταβουλάρη, Μάριος Βραχάτης, Μάγκυ Ταμπακάκη, Κωνσταντίνος Σεφερίδης, Βασίλης Χατζόπουλος, Γωγώ Κωστάκη, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου. Από τους επτά, μόνο οι τέσσερις θα καταφέρουν να μπουν και πάλι στο MasterChef. Μια εξέλιξη που προκαλεί τη δυσαρέσκεια των παικτών που βρίσκονται μέσα στο ριάλιτι.

Οι παίκτες παγώνουν όταν βλέπουν ξανά μπροστά τους τη Μάγκυ, ενώ χαρακτηριστικό είναι το δολοφονικό βλέμμα που ρίχνει η Γωγώ σε αυτούς που την έδιωξαν από το παιχνίδι.

Ομως γιατί δεν επέστρεψαν όλοι οι παίκτες παρα μονο οι επτά που είδαμε στο τρέιλερ;

Στη φωλιά των Κου Κου πρόβαλαν μια δήλωση του Κοντιζά που ξεκαθαρίζει ότι:

«Εμείς επικοινωνήσαμε με όλους τους παίκτες για να είναι σήμερα εδώ. Αυτοί που δεν βρίσκονται μαζί μας, δεν μπορούσαν για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους», τόνισε ο Κοντιζάς.

Κάτι που σημαίνει ότι και ο Σελίμ αρνήθηκε να ξαναμπεί στο παιχνίδι γιατί δεν ήθελε να αφήσει ξανά ούτε το εστιατόριό του, ούτε την αγαπημένη του.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News