Ο Λευκός Οίκος είναι το ωραιότερα στολισμένο κτίριο στον κόσμο

27 Νοεμβρίου, 20184:44 ΜΜ

Με την Μελάνια Τραμπ να επιβλέπει τις ετοιμασίες στολίστηκε ο Λευκός Οίκος με λαμπερές γιρλάντες φώτα, κόκκινα και πράσινα δέντρα και συνθήματα κατά του διαδικτυακού εκφοβισμοί.

Μάλιστα ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε βίντεο με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ που επιβλέπει τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση περιπλανώμενη από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Ο διάδρομος με τα κόκκινα δέντρα Ο διάδρομος με τα κόκκινα δέντρα

Το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού δείχνει τη Μελάνια Τραμπ ντυμένη με μαύρα ρούχα να βαδίζει σε ένα διάδρομο ανάμεσα σε κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα κωνικού σχήματος, να αγγίζει διάφορα στολίδια, μινιατούρες αξιοθέατων των ΗΠΑ και να κοιτάζει μπλε και χρυσά δέντρα.

Δείτε το βίντεο

Ένα άλλο δέντρο που προσελκύει την προσοχή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ είναι κόκκινου χρώματος και έχει γυάλινες μπάλες ποδοσφαίρου και skateboards, στολίδια που φέρουν το σύνθημα εκστρατείας της Μελάνια Τραμπ για την καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού «Be Best», καθώς και στεφάνι από ξυσμένα μολύβια «Be Best».

Στεφάνι από μολύβια «Be Best» για τον διαδικτυακό εκφοβισμό Στεφάνι από μολύβια «Be Best» για τον διαδικτυακό εκφοβισμό

Η Μελάνια Τραμπ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το βίντεο και φωτογραφίες από τον φωταγωγημένο, στολισμένο Λευκό Οίκο.

Σε κάθε δωμάτιο του Λευκού Οίκου και άλλος διάκοσμος Σε κάθε δωμάτιο του Λευκού Οίκου και άλλος διάκοσμος

H Μελάνια ΤΡαμπ επιμελήθηκε η ίδια τον στολισμό H Μελάνια ΤΡαμπ επιμελήθηκε η ίδια τον στολισμό

Κορδέλες με συνθήματα κατά κοινωνικών στιγμάτων πάνω στα δέντρα Κορδέλες με συνθήματα κατά κοινωνικών στιγμάτων πάνω στα δέντρα

Χρήστες του twitter σχολιάζουν ότι το θέμα του φετινού στολισμού δεν θυμίζει το περσινό ψυχρό τα «νεκρά κλαδιά και άγονα τοπία»

Χρήστες του twitter σχολιάζουν ότι το θέμα του φετινού στολισμού δεν θυμίζει το περσινό ψυχρό τα «νεκρά κλαδιά και άγονα τοπία»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News