Ο Λάκης Λαζόπουλος σε τροχιά επιστροφής στην τηλεόραση

11 Αυγούστου, 2017 5:16 ΜΜ
More videos

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση! Ο παρουσιαστής βρίσκεται ένα βήμα πριν από τις υπογραφές με τον ΑΝΤ1, όπως μας αποκάλυψε πηγή από το στενό περιβάλλον του, αλλά από την πλευρά του το κανάλι δεν επιβεβαιώνει κάτι μέχρι στιγμής – προφανώς ώσπου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο δημοφιλής δημιουργός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σταθμό του Αμαρουσίου, για να ξεκινήσει τις ζωντανές εκπομπές του με την έναρξη της νέας σεζόν, από τον Οκτώβριο. Μαζί του θα βρίσκεται, όπως πάντα, και ο αδελφός του και παραγωγός των εκπομπών του Κώστας Λαζόπουλος, ο οποίος επίσης ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Alpha.

H νέα live εκπομπή του δαιμόνιου Λάκη θα έχει τον τίτλο «Αλ Μπατίρι Νιουζ», τίτλο που είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε αποκλειστική συνέντευξή του στην πρεμιέρα του ένθετου περιοδικού «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας», στις 4 Ιουνίου. «Αν επιστρέψει το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” θα επανέλθει ως “Αλ Μπατίρι Νιουζ” ή ως “Αλ Σιχτίρι Νιουζ”» είχε πει, ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε εκδηλώσει και τη μεγάλη επιθυμία του για… αναβίωση των «Δέκα Μικρών Μήτσων». «Ναι, θα ήθελα να επανέλθω στην τηλεόραση με τους “Δέκα Μικρούς Μήτσους”».

Μακριά από τη μικρή οθόνη αυτή είναι μια δημιουργική περίοδος για τον αεικίνητο Λάκη. «Είναι μια περίοδος που κάθομαι και γράφω στο σπίτι μου στην Πάρο. Γράφω ένα παιδικό μουσικό έργο, τον “Ικαρο και τον Δαίδαλο”.

Επίσης τον χειμώνα θα επιστρέψω με μια σκληρή σατιρική επιθεώρηση για όλους και για όλα. Ακόμη γράφω και ένα δεύτερο έργο, μια άγρια βουκολική κωμωδία το “Κτήμα”. Οι εικόνες μου σε αυτό το έργο έρχονται από τη Λάρισα. Πώς κάποιοι συγγενείς, γείτονες που είχαν αρμονικές σχέσεις τις χαλούν, αλλάζουν σιγά σιγά, γιατί δίπλα από το κτήμα τους θα περάσει ένας δρόμος και το οικόπεδο θα πάρει αξία» είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξή του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο θεατρικό που θα ανεβάσει ο δημιουργός τον χειμώνα θα έχει στο πλευρό του τη Σοφία Φιλιππίδου, την οποία θαυμάζει και εκτιμά για το ήθος και το ταλέντο της.

[Espresso]

Ακολουθήστε μας στο facebook: