Ο Λάκης Γαβαλάς άφησε μουστάκι ντύθηκε κρητικός και πήγε στα Χανιά

4 Ιανουαρίου, 201811:36 ΠΜ
More videos

Ρούχα από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, για τη φετινή μόδα, κοσμήματα από την K.AND., της Κατερίνας Ανδριγιαννάκη, αλλά και έναν ειδυλλιακό χώρο, με καλό κρασί και όμορφη ατμόσφαιρα, απόλαυσαν οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες που βρέθηκαν στην εκδήλωση, στην οποία ήταν καλεσμένος και ο Λάκης Γαβαλάς.

«Κάναμε ένα event για να ανταποδώσουμε, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι Χανιώτισσες. Παρουσιάσαμε κάποια από τα χειμερινά κομμάτια μόδας, από τις συνεργασίες που έχουμε με Έλληνες και ξένους σχεδιαστές. Συνεργαστήκαμε με την Κατερίνα Ανδριγιαννάκη η οποία μας πρόσφερε τα υπέροχα κοσμήματα της. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, που βρίσκεται εδώ και ο Λάκης Γαβαλάς», δήλωσαν ο Παναγιώτης και η Μίνα, ιδιοκτήτες της “Al Bies” boutique.

Ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς, δήλωσε εντυπωσιασμένος με τα κοσμήματα K.AND. «Δέχθηκα αμέσως να έρθω στα Χανιά μόλις μου έγινε η πρόταση, καθώς αγαπώ την Κρήτη και τον τελευταίο καιρό έχω μουστάκι οπότε αποφάσισα να πάω το μουστάκι μου στη γενέτειρα του την Κρήτη», είπε στους δημοσιογράφους που τον πλησίασαν.

Πηγή: zarpanews.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News