Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΟ Κούγιας πήρε θέση - Τι είπε για τον ενδεχόμενο αν γίνει...

Ο Κούγιας πήρε θέση – Τι είπε για τον ενδεχόμενο αν γίνει πρωθυπουργός ο Κασσελάκης

Έντονη κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη έκανε ο Αλέξης Κούγιας μέσω της εκπομπής της Κατερίνας Καινούγιου, «Super Κατερίνα». Ο γνωστός ποινικολόγος δεν μάσησε τα λόγια του και χαρακτήρισε τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ άσχετο και επικίνδυνο.

Μάλιστα στη συνέχεια ανέφερε ότι τον κ. Κασσελάκη τον δέχονται μόνο οι όμοιοι του λέγοντας επίσης «Φανταστείτε μια κυβέρνηση με αυτόν πρωθυπουργό και με υπουργούς τον Κοκλώνη, τον Καπουτζίδη, τον Λαζόπουλο και τον Γαβαλά».

Το τελευταίο ήταν αυτό που εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πήρε τον λόγο κάνοντας μετωπική επίθεση στον Αλέξη Κούγια τονίζοντας ότι αυτό που κάνει είναι σεξιστικό και ρατσιστικό..

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Άκρως σεξιστικό, ρατσιστικό. Γιατί είπε όλους αυτούς και δεν είπε εμένα, τη Χρύσλα, τη Ράντου, τη Μενεγάκη; Καταλαβαίνουμε όλοι τι θέλει να πει. Είναι άκρως ρατσιστικό αυτό που υπονοεί. Είναι τραγικό και θλιβερό.

Μην κάνουμε τους χαζούς και εμείς και οι τηλεθεατές. Είναι τραγικό αυτό που κάνει ο κύριος Κούγιας. Εγώ δεν θα παίξω τη χαζή σε κανέναν.

Έχει εμμονές με συγκεκριμένα πρόσωπα και κάποια από αυτά τα πρόσωπα, όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Στέφανος Κασσελάκης, έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέχεια για ό,τι κι αν μιλάει αναφέρεται σε αυτά τα πρόσωπα; Γιατί αυτή η εμμονή; Το θεωρώ τραγικό και θλιβερό. Δεν γέλασε κανείς».




Τα πιο σημαντικά