Ο Κωστόπουλος πάρκαρε σε θέση ΑΜΕΑ και προκάλεσε: «Σε γράφω στα αρχ*δια μου»

31 Μαΐου, 2018 5:11 ΜΜ
More videos

Μερικοί ανθρώποι φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως ο σεβασμός στους συνανθρώπους τους και κυρίως σε αυτούς που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα είναι υποχρέωση όλων.

Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2018 να υπάρχουν ακόμα μερικοί «τύποι» που να παρκάρουν το όχημα τους σε χώρο για ΑΜΕΑ και εγκυμονούσες.

Οι περισσότεροι που το κάνουν βρίσκουν δικαιολογία την χρονική διάρκεια «Έλα μωρέ τώρα… πέντε λεπτά θα κάνω… αν έρθει κάποιος θα το μετακινήσω» είναι μια κλασική ατάκα που θα ακούσεις από αυτόν που θα χρησιμοποιήσει το parking αναπήρων για τη δική του ευκολία.

Μάλιστα, είναι ακόμα πιο θλιβερό όταν αυτή η παρασπονδία γίνεται από ανθρώπους που προβάλλονται μέσα από τα ΜΜΕ και θέλοντας και μη δημιουργούν πρότυπα. Πρότυπα τα οποία υποσυνείδητα οικειοποιείται μεγάλη μερίδα του κόσμου. Τελευταίο παράδειγμα αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου.

Σύμφωνα με ανάρτηση πολίτη στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook, ο δημοσιογράφος πάρκαρε τη μηχανή του σε χώρο για ΑΜΕΑ και εγκυμονούσες.

Ο πολίτης τον πέτυχε ενώ έφευγε και του είπε «Ωραία μαγκιά έχεις κάνει». Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανάρτηση μετά από τη λογομαχία του ο Πέτρος του απάντησε «Σε γράφω στ’ @ρχ@δ@@ μου». Θλιβερό…

Διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση:

Η μηχανή αυτή παρκαρισμένη σε χώρο για ΑΜΕΑ και εγκυμονούσες ανήκει στον γνωστό μπουρτζόβλαχο και celebrity της πλάκας ΓΤΠ #ΠετροςΚωστοπουλος . Έτυχε να τον πετύχω καθώς πήγαινε να την πάρει, του λέω
“Ωραία μαγκιά έχεις κάνει”
.. .Κάτι μου απάντησε, δεν κατάλαβα διότι (όπως και όλο του το σινάφι), όταν είσαι τίγκα στην ΚΟΚΑ κολα τραυλίζεις ..
Του απαντώ κι εγώ
“Δεν σε χάλασε η φώτο που σε πήρα”
… Και μου λέει το θρυλικό
“Σε γράφω στ’αρχίδια μου”
… ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο μάγκας της (νεο)Ελλάδας


[nassosblog]

Ακολουθήστε μας στο facebook: