Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΟ Κώστας Μπακογιάννης μετακομίζει προσωρινά στην Αμερική - Αuτός είναι ο λόγος

Ο Κώστας Μπακογιάννης μετακομίζει προσωρινά στην Αμερική – Αuτός είναι ο λόγος

Τις βαλίτσες του για να μετακομίσει προσωρινά στις ΗΠΑ φαίνεται πως ετοιμάζει ο Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Harvard, και συγκεκριμένα στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης John F. Kennedy.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο μέχρι πρότινος Δήμαρχος Αθηναίων αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση του δημοφιλούς πανεπιστημίου να γίνει πανεπιστημιακός εταίρος και να διδάξει ως καθηγητής το εαρινό εξάμηνο, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στους φοιτητές του Ινστιτούτου Πολιτικής της Σχολής.

Οι καλά γνωρίζοντες επισημαίνουν στα “Παραπολιτικά” ότι πρόκειται για μια τιμητική πρόσκληση, που σπάνια απευθύνεται σε µη Αµερικανούς πολίτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις το προηγούμενο εξάμηνο είχαν περάσει από το αμφιθέατρο του Χάρβαρντ, μεταξύ άλλων, ο Jeffrey Rosen, πρ’ωην υπουργός Δικαιοσύνης, ο γερουσιαστής Roy Blunt, αλλά και η Susan Rice, σύµβουλος Εθνικής Ασφαλείας επί προεδρίας Μπαράκ Οµπάµα. Σε αυτό το μωσαϊκό εμπειριών έρχεται να προσθέσει τις δικές του γνώσεις και ο Κώστας Μπακογιάννης

Τα πιο σημαντικά