Ο κόσμος έχει εκπλαγεί με το πόσο μεγάλα είναι τα πόδια μιας κουκουβάγιας

27 Απριλίου, 2017 4:48 ΜΜ
More videos

Οι διάσημοι δεν είναι τα μόνα θύματα αποκαλυπτικών φωτογραφιών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Κάποιος αποφάσισε να βγάλει στο φως της δημοσιότητας τα πόδια μιας κουκουβάγιας και όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία έγινε αμέσως ανάρπαστη. Ο λόγος; Οι άνθρωποι σοκαρίστηκαν, όταν είδαν πόσο μακριά είναι τα πόδια της κουκουβάγιας στην πραγματικότητα.

Βέβαια, αυτό είναι μόνο ένα από τα πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τις κουκουβάγιες. Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι οι κουκουβάγιες μπορούν να κάνουν μια σχεδόν πλήρη περιστροφή του κεφαλιού τους (270 μοίρες για την ακρίβεια); Επίσης, τα μάτια τους δεν είναι πραγματικά “μάτια”, αλλά ακίνητα όργανα σε σχήμα σωληναρίου, που παρέχουν διόφθαλμη όραση για να επικεντρωθούν πλήρως στο θήραμά τους. Τέλος, οι κουκουβάγιες είναι γνωστές για τον “κανιβαλισμό” τους, δηλαδή οι μεγαλύτερες και πιο δυνατές κουκουβάγιες τρώνε τις μικρότερες.

Τελικά, οι κουκουβάγιες κρύβουν περισσότερες εκπλήξεις, πέρα από τα μακριά τους πόδια.

Κάποιος φωτογράφησε τα πόδια μιας κουκουβάγιας και ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει πόσο μακριά είναι τα πόδια της στην πραγματικότητα.

Elizabeth
Ακολουθήστε μας στο facebook: