Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΟ Κωνσταντίνος Αργυρός βραβεύτnκε για την επιχειρηματική του δράση - Η εταιρεία...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βραβεύτnκε για την επιχειρηματική του δράση – Η εταιρεία του και ο τζiρος-«μαμοúθ»

Τιμητικό βραβείο από την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών έλαβε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής σε θεάματα και εκδηλώσεις στον χώρο του πολιτισμού.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δημοσίευσε την Κυριακή, 14/01, στο Instagram μια σχετική φωτογραφία από την παραλαβή του βραβείου του, την οποία συνόδευσε με μία μακροσκελή ανάρτηση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ΕΕΝΕ Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών για αυτή την τιμητική διάκριση καθώς-όπως και σε κάθε τομέα της οικονομίας -στη μουσική βιομηχανία χρειάζεται όραμα, ρίσκο και σκληρή δουλειά, και αυτά αισθάνομαι ότι αναγνωρίζονται με αυτό το βραβείο» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής στην ανάρτησή του.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η εταιρεία του έκανε 35 εκατ. ευρώ τζίρο μέσα στο 2023

Στη βράβευση του Κωνσταντίνου Αργυρού αναφέρθηκε και η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», με τη Μαίρη Αυγερινοπούλου να κάνει αποκαλύψεις για την εταιρεία του τραγουδιστή, μετά από σχετική συζήτηση που είχε σε συνάντηση μαζί του.

«Έχει μία μεγάλη εταιρεία, που απασχολεί πάνω από 50 άτομα. Έκανε 35.000.000 ευρώ τζίρο μέσα στο 2023. Οι συναυλίες του στην Αμερική πήγαν από 800.000 μέχρι 4,5 εκατομμύρια» ανέφερε η δημοσιογράφος για τα έσοδα της εταιρείας του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Τα πιο σημαντικά