Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαO Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα δει το γιο του για πρώτη φορά μετά...

O Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα δει το γιο του για πρώτη φορά μετά το ατύχημα

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη δέκα μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε. Ο παρουσιαστής σχεδόν ένα χρόνο μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε όταν η μηχανή που επέβαινε συγκρούστηκε με λεωφορείο στην παραλιακή, στις 25 Δεκεμβρίου του 2017, φαίνεται πως τα πράγματα καλυτερεύουν και θα δει για πρώτη φορά το γιο του.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τα νέα έχουν ως εξής: «Είναι καλά, έχει πάρει κιλά, χαμογελάει, καταλαβαίνει, και κινεί κανονικά, χέρια, πόδια. Δεν έχει κανένα πρόβλημα μεγάλο, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς. Όταν έχεις νοσηλευτεί 3,5 μήνες στο νοσοκομείο, από τους οποίους στους 2,5 είσαι στην εντατική, η ζωή σου ξεκινάει από την αρχή.

Στο να μάθεις να ακούς, να βλέπεις, να καταλαβαίνεις. Εκείνο όμως που σίγουρα θα του δώσει τη μεγαλύτερη δύναμη είναι η συνάντηση με το γιο του. Ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να δει τον γιο του, για πρώτη φορά, αφού πολύ σύντομα θα υπάρχει αυτή η συνάντηση του γιου με τον μπαμπά».

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά