Ο Κιούσης «κρεμάει» τον Παναγιωτόπουλο – «Δεν ξέρω τι θα έκανα αν αυτό συνέβαινε στις κόρες μου»

14 Δεκεμβρίου, 202111:59 ΠΜ
More videos

Ο Χρήστος Κιούσης, συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου επί σειρά ετών, ανέβασε ένα story στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να πάρει θέση για το περιστατικό.

Λίγες ώρες πρίν στον αέρα των «Ράδιο Αρβύλα», αποκάλυψε πως χρειάστηκε να απολογηθεί στη μεγάλη του κόρη για όσα θα διάβαζε για τον συνεργάτη του αλλά και για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα πριν βγει το θέμα σήμερα στη δημοσιότητα.

«Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω. Δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα, αλλά σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ –ένα παιδί που είναι συνέχεια μέσα στα social media- να της πω ότι ‘θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι “δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν, όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο (σ.σ. Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς)» είπε χαρακτηριστικά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News