Ο Κιμ Γιονγκ Ουν υποστηρίζει ότι βρήκε σούπερ φάρμακο που θεραπεύει AIDS, Έμπολα και SARS!

21 Ιουνίου, 20153:12 ΠΜ
More videos

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν θα σταματήσει ποτέ μα ποτέ να μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί του, με τον άλφα ή με τον βήτα τρόπο.

Το βορειοκορεατικό καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν άρχισε να παράγει το “σούπερ φάρμακο” και μάλιστα επόμενος στόχος είναι οι εξαγωγές στη Δύση. Η πληροφορία μεταδίδεται από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, οπότε μην πάει ο νους σας σε δυτική σπέκουλα.

Λίγες μέρες πριν, η Πιονγιάνγκ είχε ανακοινώσει τη δημιουργία του “Σούπερ Βιάγκρα” που θα βελτιώνει περισσότερο τις ερωτικές επιδόσεις, σε σχέση με τα αντίστοιχα χάπια που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

226

Το εν λόγω Βιάγκρα μπορεί να κρατάει στο “ύψος” του το ανδρικό μόριο, ενώ ενισχύει τους μύες, βελτιώνει τη νοητική συγκέντρωση, ανακουφίζει από την κούραση και διασφαλίζει έναν ποιοτικό ύπνο.

Τώρα, το νέο “σούπερ φάρμακο” που φέρει τη… σφραγίδα του Κιμ Γιονγκ Ουν υποτίθεται ότι μπορεί να θεραπεύσει Aids, Ebola, Sars, Mers, αλλά και πολλούς τύπους καρκίνου.

Κοινώς, η Βόρεια Κορέα δεν ανακάλυψε φάρμακο, αλλά τον ίδιο τον Ιησού.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, η επιστημονική ομάδα του Κιμ έφτιαξε το Kumdang-2 του οποίου η συνταγή δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για “προφανείς λόγους”. Η βάση του πάντως, είναι το φυτό τζίνσενγκ.

Η χορήγηση θα γίνεται μέσω ένεσης.

Το τζίνσενγκ διακρίνεται σε δύο ποικιλίες: στην ασιατική ποικιλία, που καλλιεργείται στην Κίνα και την Κορέα, και στην αμερικανική, που φύεται στο κεντρικό και ανατολικό τμήμα της Βόρειας Αμερικής. Είναι πολυετές φυτό που αναπτύσσεται σε ψυχρά και εύφορα εδάφη.

Αποκαλείται “ρίζα της ζωής” και συγκαταλέγεται στα πιο ευεργετικά βότανα της φύσης. Πιο συγκεκριμένα, θεωρείται:

-Φυσικό τονωτικό: Βοηθά τον οργανισμό να αντιμετωπίσει τη σωματική και ψυχική κόπωση. Αυξάνει τα αποθέματα ενέργειας, βελτιώνει την αντοχή και φέρνει τον οργανισμό στη μέγιστη απόδοσή του.

Ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, αυξάνει την αντίσταση στις λοιμώξεις και βοηθά στη γρήγορη ανάρρωση. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της ατονίας σε ηλικιωμένους και σε αρρώστους με χρόνιες ασθένειες, καθώς και της αδυναμίας που σχετίζεται με την ανορεξία, την αϋπνία και το στρες.

-Διεγερτικό εγκεφάλου: Θεωρείται ότι ενισχύει την πνευματική απόδοση. Ειδικότερα, τονώνει τις νοητικές λειτουργίες και ιδιαίτερα τη μνήμη, ενώ ενισχύει την ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης.

-Αντικαταθλιπτικό: Στην κινεζική και την κορεατική εναλλακτική ιατρική, η ρίζα του τζίνσενγκ χρησιμοποιείται ως αντικαταθλιπτικό. Προάγει την ευεξία και βοηθά τον οργανισμό να ξεπεράσει τις συνθήκες έντονου στρες.

-Αφροδισιακό: Πιστεύεται ότι ενισχύει σημαντικά την ερωτική διάθεση και βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία. Μάλιστα, ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι το τζίνσενγκ συμβάλλει και στην καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας.

-Βοήθημα για τον διαβήτη: Θεωρείται ότι μειώνει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, ενισχύοντας τη διαδικασία απελευθέρωσης ινσουλίνης από το πάγκρεας.

-Καρδιοτονωτικό: Βελτιώνει την καρδιαγγειακή λειτουργία και ρίχνει τα επίπεδα της «κακής» LDL χοληστερίνης, που προκαλεί αρτηριοσκλήρυνση. Επιπλέον, επειδή ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, στην εναλλακτική ιατρική χρησιμοποιείται ως θεραπεία για το σύνδρομο των κρύων άκρων.

-Προσαρμογόνο: Ανήκει στα φυτά που προσφέρουν στον οργανισμό ακριβώς αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή. Με απλά λόγια, η δράση του προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες μας (π.χ. έλλειψη ενέργειας, ψυχική κόπωση κ.ά.).

-Αποχρεμπτικό: Τα φύλλα του φυτού δρουν ως αποχρεμπτικό.

“Διψάει” η Βόρεια Κορέα

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βόρεια Κορέα αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες τη χειρότερη ξηρασία του τελευταίου αιώνα, όπως δηλώνουν οι αρχές της χώρας, δημιουργώντας φόβους για ανθρωπιστική κρίση σε ό,τι αφορά τις διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA τονίζει ότι οι περιοχές που παράγουν τις βασικές προμήθειες ρυζιού έχουν πληγεί σοβαρά και ήδη το 30% των ορυζώνων έχει “καεί”.

Το Παγκόσμιο Διατροφικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ τονίζει ότι η Βόρεια Κορέα αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις σε τρόφιμα και περίπου το 1/3 των παιδιών στη χώρα υποσιτίζεται.

Πηγές: news247independent

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News